Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę!
Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Przekąski i sałatkiDorsz marynowany w cebuli i czosnku
Galareta z golonki
Słonina wędzona z ogórkiem kiszonym
Śledź z pieczonymi burakami i jajkiem
Jajka faszerowane pastą z wędzonego łososia i czerwoną ikrą
Rolada z kurczaka faszerowana omletem i pieczarkami
Pasztet ze szczupaka z sosem chrzanowym
Wybór pieczywa w różnych smakach
Smalec
Sałatka z pieczonej karkówki, ziemniaków i marynowanych podgrzybków
Surówka z kiszonej kapusty z pietruszką
Zielone sałaty z łososiem wędzonym
Zupy i dania główneRosolnik
Solianka
Kulebiak z łososiem i jajkiem
Cepeliny z mięsnym nadzieniem, okraszone słoniną
Cujwan z mięsem baranim i warzywami
Zrazy nadziewane kapustą kiszoną z boczkiem wędzonym
Kurczak po kaukasku
Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną
Kapusta z kminkiem
Live cookingCzebureki
DeseryWybór deserów z hotelowej cukierni
Do każdego brunchu dodajemy Voucher DAY SPA.
Przy rezerwacji grupy powyżej 8 osób obowiązuje opłata serwisowa 10%.Rezerwacje:+48 58 550 98 13 lub +48 58 550 98 50
restauracja@hotelhaffner.pl