Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę!
Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Przekąski i sałatkiTatar z tuńczyka z mango, awokado i kolendrą
Sałatka z owocami morza i makaronem sojowym
Sałatka z grillowanymi krewetkami i mango
Sałatka z makaronem ryżowym i wędzonymi rybami
Tajska sałatka z ogórka z octem ryżowym
Pikantna sałatka z wieprzowiną i krewetkami
Sałatka z bakłażanów, tofu i sezamu
Zupy i dania główneZupa tajska tom-yum
Bulion z kaczki z anyżem i makaronem ryżowym
Dorsz w bananowym curry
Halibut gotowany na parze w sosie sojowo-imbirowym z imbirem i czosnkiem
Udka z kaczki pieczone w czerwonym curry z ananasem i bakłażanem
Satay z kurczaka
Chrupiące skrzydełka w tandoori
Chrupiące kalmary ze słodkim sosem chili
Smażony ryż z krewetkami, bazylią, groszkiem cukrowym, czosnkiem i chili
Sajgonki wegetariańskie
Live cookingMule w sosie limonkowo-kokosowym
DeseryWybór deserów z hotelowej cukierni
Do każdego brunchu dodajemy Voucher DAY SPA.
Przy rezerwacji grupy powyżej 8 osób obowiązuje opłata serwisowa 10%.Rezerwacje:+48 58 550 98 13 lub +48 58 550 98 50
restauracja@hotelhaffner.pl