Wspaniała kolacja. Muzyka na żywo
Menu Sylwester 2009/2010
PRZYSTAWKA
Marynowana polędwica wołowa na pikantnie z marmoladą cebulową
i sosem gorgonzolą
ZUPA
Krem z homara, flambirowany koniakiem
DANIE GŁÓWNE
Pieczona kaczka serwowana ze złocistymi kopytkami,
karmelizowanym jabłkiem i młodą kapustą
DESER
Pomarańczowy creme brullee aromatyzowany miętą
KOLACJA PO PÓŁNOCY
Ragu z dzika po Burgundzku
Roladka szpinakowa w cieście fillo
Woda 0,25lx4
Soki 0,2lx4
Kawa/herbata
Vodka0,25l lub 0,375wino wytrawne
Lampka szampana
SŁODKI BUFET:
Szeroki wybór ciast,deserów bankietowych,
musów owocowych oraz owoców tropikalnych
ZAKĄSKI
Półmisek ryb wędzonych z blinami i kremową śmietanką
Deska serów francuskich
Deska szlachetnych wędlin i wiejskich wędzonek
Karczek szpikowany czosnkiem pieczony w ziołach
Delikatne tymbaliki drobiowe
Parfait z wątróbek drobiowych na ziołowej grzance
Śledź pikantny w białym chilli
Łosoś marynowany z cytrynie i zielonym pieprzu
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
Warstwowa sałatka z tuńczykiem
Sałatka z kurczakiem na słodko
Sałatka z fetą oliwkami
Cena za osobę : rezerwacja do końca listopada 250zł/osoba, rezerwacja od 01.12 - 280zł/osoba