Co powiecie na NOVEMBER FEST w sercu Gdańska? Jak wiecie Krzysztof, nasz szef kuchni, jest mistrzem w przygotowywaniu kiełbas i to nie tylko tradycyjnych, czyli mięsnych. Przez najbliższe 4 dni, od 5 do 8 listopada przekonacie się, że własnoręcznie robione wursty z ziemniaków i ryby oraz z fasoli, soi i grzybów, są równie wyśmienite.
Co więc znajdziecie w naszym menu, oprócz wszystkich dań i napojów ze stałej karty z naszego FOOD MARKETU?
Oczywiście piwo i wursty:
- Weisswurst / gotowana biała kiełbasa
- Currywurst / gotowana biała kiełbasa z curry
- Bratwurst / gotowana i zgrillowana biała kiełbasa
- Weganwurst / kiełbasa wegańska z fasoli, soi i grzybów
- Fish&kartoffel wurst / kiszka ziemniaczana z rybą
A wszystkie nasze wursty podawać Wam będziemy w street food'owej wersji, czyli w bułce maślanej własnego wypieku oraz z musztardą z mango naszej produkcji, chrustem z grzybów i tradycyjną kartoffelsalat.
Oczywiście możemy działać jedynie w opcji na wynos, dlatego stworzyliśmy dla Was przestrzeń do oczekiwania na swoje zamówienia, którą dogrzejemy ogniem, abyście nie zmarzli.
NOVEMBER FEST W TYGLACH NA WYSPIE SPICHRZÓW
czwartek / 12:00 18:00
piątek / 12:00 22:00
sobota / 12:00-22:00
niedziela / 12:00 18:00
Prosimy pamiętajcie, o maseczkach, stosownych odległości oraz dezynfekcji rąk.