stat
Impreza już się odbyła

Co powiecie na NOVEMBER FEST w sercu Gdańska? Jak wiecie Krzysztof, nasz szef kuchni, jest mistrzem w przygotowywaniu kiełbas i to nie tylko tradycyjnych, czyli mięsnych. Przez najbliższe 4 dni, od 5 do 8 listopada przekonacie się, że własnoręcznie robione wursty z ziemniaków i ryby oraz z fasoli, soi i grzybów, są równie wyśmienite.

lis 15

sobota, g. 14:00 - 03:00

Gdańsk,
bilety 50 zł
przedsprzedaż 30 zł
lut 21

sobota, g. 19:30

Gdańsk Sopot,
bilety 79 - 158 zł
Kup bilet
Co więc znajdziecie w naszym menu, oprócz wszystkich dań i napojów ze stałej karty z naszego FOOD MARKETU?

Oczywiście piwo i wursty:
- Weisswurst / gotowana biała kiełbasa
- Currywurst / gotowana biała kiełbasa z curry
- Bratwurst / gotowana i zgrillowana biała kiełbasa
- Weganwurst / kiełbasa wegańska z fasoli, soi i grzybów
- Fish&kartoffel wurst / kiszka ziemniaczana z rybą

A wszystkie nasze wursty podawać Wam będziemy w street food'owej wersji, czyli w bułce maślanej własnego wypieku oraz z musztardą z mango naszej produkcji, chrustem z grzybów i tradycyjną kartoffelsalat.

Oczywiście możemy działać jedynie w opcji na wynos, dlatego stworzyliśmy dla Was przestrzeń do oczekiwania na swoje zamówienia, którą dogrzejemy ogniem, abyście nie zmarzli.

NOVEMBER FEST W TYGLACH NA WYSPIE SPICHRZÓW
czwartek / 12:00 18:00
piątek / 12:00 22:00
sobota / 12:00-22:00
niedziela / 12:00 18:00


Prosimy pamiętajcie, o maseczkach, stosownych odległości oraz dezynfekcji rąk.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.