stat
Impreza już się odbyła

Pierwszy Dzień Nowego Roku to wspaniały moment na chwilę relaksu w gronie przyjaciół i bliskich przy wyśmienitych daniach Noworocznego Brunchu.

gru 7

sobota, g. 15:00 - 17:00

bilety 150 zł
ulgowy 75 zł
gru 24

wtorek, g. 19:00

bilety 365 zł
BUFET RYBNY
Faszerowane kalmary z owocami morza
Quische z wędzonym pstrągiem
Krewetki marynowane w malibu
Roladki z łososia z serkiem ziołowym
Ostrygi z sosem maltańskim i salsą meksykańską

BUFET MIĘSNY
Carpaccio wołowe z parmezanem
Terina z gęsi z owocami leśnymi
Pieczony schab z musem chrzanowym i ćwikłą
Domowy pasztet z kurkami

BUFET WEGETARIAŃSKI
Grillowane warzywa w oliwie bazyliowej
Koper włoski z syropem klonowym i owocami cytrusowymi
Grillowane karczochy z serem pleśniowym
Bruschetta z anchovies i pesto

DANIA GORĄCE
Kurczak supreme z sosem borowikowym
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pomidorami suszonymi z sosem z owoców leśnych
Dorsz w sosie cytrynowym z crustem ziołowym Warzywne ratatuille Kolorowe ziemniaki z koprem
Warzywa z pestkami dyni

SAŁATKI
Cezar z kurczakiem
Tajska sałatka z chrupiącą kaczką
Sałatka z owocami morza z avocado i mango
Sałatka ze szpinakiem, granatem i kozim serem

DODATKI
Oliwa rozmarynowa
Oliwa czosnkowa
Oliwa chili

BUFET SAŁAT
Radichio z frizze i lollo rosso
Rzymska z rukolą i roszponką
Grzanki czosnkowe
Oliwki marynowane
Grillowany bekon, pierś z kurczaka
Cherry pomidorki
Łosoś wędzony
Parmezan
Ogórek zielony
Papryka
Pomidory suszone
Dressingi: włoski, czosnkowy, vinaigrette pomidorowy, balsamico, koktajlowy, francuski
Wybór regionalnych serów

STACJA Z PIECZENIĄ
Szynka wieprzowa z sosem musztardowym, pieczeniowym

STACJA Z MAKARONAMI
Spaghetti bolognese
Wook pad thai

MAKARONY
Spaghetti
Tagliolini
Penne

DODATKI
Brokół, marchewka mini, borowiki, szpinak, cukinia, kukurydza mini

RYBY GRILL
Łosoś
Szaszłyk z krewetek

MIĘSA GRILL
Polędwica wieprzowa
Indyk

ZUPY
Consomme z dzikiego ptactwa
Żur staropolski z jajem przepiórczym

DESERY
Tort maracuja z białą czekoladą
Tort z gorzkiej czekolady z czarną porzeczką
Crème brulee mango
Crème brulee pistacjowy
Tiramisu
Panna cotta waniliowa z rozmarynem
Pudding z Tapioki
Tort bezowy z owocami leśnymi
Ptysie z kremem orzechowym
Muffiny marchewkowe z musem cytrynowym
Piernik
Sernik pieczony
i wiele innych pysznych deserów

Rezerwacje: +48 (58) 767 1061