stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Zapraszamy na II edycję - O Kuchnia! Festiwal gotowania, który odbędzie się w dniach 17-18 września na Targu Węglowym w Gdańsku, gdzie swe talenty zaprezentują kucharze, foodtrucki, ogrodnicy i rolnicy. Poza tym w strefie wystawców: świeżo wyciskane soki, świeżo mielona kawa, smoothies, browar rzemieślniczy, a także wino.

5 grudnia 2024 - 2 lutego 2025

Gdańsk
Wstęp wolny
mar 1-2

sobota - niedziela

Gdańsk,
bilety 15 zł
Uczestnicy wydarzenia będą mieli okazję wziąć udział w warsztatach, wykładach i panelach dyskusyjnych oraz podziwiać talent gastronomów. Poza tym strefa chill-out, strefa gier, strefa artystyczna. Najmłodsi również nie będą się nudzić, zaplanowano dla nich gry, warsztaty i animacje. Nie zabraknie świetnej muzyki od bluesa, przez soul, rockabilly, funk, jazz, world music, aż po rock.

Przed wami zlot foodtrucków, prawdziwa gratka dla miłośników alternatywnego spędzania czasu.

Zapraszamy wszystkich miłośników dobrej kuchni na II edycję wydarzenia, która odbędzie się już we wrześniu na starym mieście w Gdańsku!

Termin: 17.09 - 18.09.2016
Godziny: 11:00 - 19:00
Wstęp: WOLNY
Lokalizacja: TARG WĘGLOWY, GDAŃSK



Płatność gotówką: Tak / Niektóre stoiska - możliwość płatności kartą

Więcej info oraz zgłoszenia wystawców: https://magneticgroup.pl/o-kuchnia-festiwal-gotowania/
(elektroniczny formularz zgłoszeniowy oraz regulamin wydarzenia dostępne w prawym górnym rogu
strony pod hasłem "Jesteś wystawcą?" → "Zgłoś się" i "Regulamin".

Organizator:
Magnetic Group
www.magneticgroup.pl
www.facebook.com/magneticgroup

Partner wydarzenia:

Bio Bazar
To przede wszystkim targ z ekologiczną żywnością - przyjazne miejsce dla fanów kuchni, gotowania i zdrowego stylu życia. Zakupy robi się tu bezpośrednio od ekologicznych rolników i producentów. Cenią sobie oni kontakt i rozmowę z Klientami, dlatego zawsze można ich o wszystko zapytać.

To przede wszystkim targ z ekologiczną żywnością - przyjazne miejsce dla fanów kuchni, gotowania i zdrowego stylu życia. Zakupy robi się tu bezpośrednio od ekologicznych rolników i producentów. Cenią sobie oni kontakt i rozmowę z Klientami, dlatego zawsze można ich o wszystko zapytać.