Zapraszamy na szampańską i awangardową zabawę sylwestrową
"O PÓŁNOCY W PARYŻU"W naszym sylwestrowym voyage do Paryża zaaranżujemy:
wykwintne specjały kuchni francuskiej oraz nielimitowane OPEN BARY, porywające do tańca przeboje znane i lubiane, również francuskich artystów, niezapomniane przeżycie, gdzie sztuka, zabawa i gorące emocje mieszają się ze sobą Proponujemy zaproszenia w trzech à la "PARYSKICH" cenach *:
Rendez vous - 620,- zł/os.Pobyt z noclegiem w pokoju dwuosobowym, Sylwestrowa Kolacja w formie serwowanej, bufety i open bary bez limitu, noworoczny brunch, miejsce parkingowe w garażu podziemnym.Tete-à-tete - 450,- zł/os.Sylwestrowa kolacja w formie serwowanej,
bufety i open bary bez limitu.Vis-à-vis - 390,- zł/os.Sylwestrowa kolacja w Klubie Muzycznym,
bufety i open bary bez limitu.Ponadto zapewniamy wspaniałą zabawę, wiele PARYSKICH atrakcji, miłych niespodzianek oraz zabawnych konkursów.
* Jeśli przekonacie znajomych do wspólnego spędzenia Sylwestrowej Nocy w Hotelu Nadmorskim - zaproponujemy atrakcyjne zniżki.
Dla biorących udział w Balu specjalna cena pokoju dwuosobowego dla 2 osób wraz z Noworocznym Brunchem (w godz. 9:00-14:00): 350,- zł.
ZACZYNAMY O 20:00Na powitanie APERITIF:
dla Pań: Paryska impresja, dla Panów: Paryski szyk,
a w kulinarnym MENU zaserwujemy
KOLACJA SERWOWANA:PRZYSTAWKA:Mousseline z wędzonego halibuta z kawiorem, galaretką aromatyzowaną Calvadosem i limonowym coulis.
ZUPA:Consommé z bażanta z jałowcowymi kluskami i palonym borowikiem.
DANIE GŁÓWNE:Pieczona wołowina confit z purée z topinamburu z oliwą truflową podana z korzenną gruszką oraz polentą.
DESER:Millefeuille pralinowe z klonowym mascarpone, macerowanymi truskawkami i migdałową kruszonką.
BUFETY:NA GORĄCO:Ragoût z dziczyzny z trawą żubrową i estragonem.
Pieczona gicz jagnięca z koprem włoskim, boczniakami, bobem podane na sosie beurre blanc.
Pieczona pierś z pulardy z balsamiczną cebulą, karczochami i białą rzodkwią.
Smażony sandacz z potrawką z winniczka, pasternaku i prażonych kaparów.
Pieczony łosoś na purée z kasztanów, czosnku confit i dymki.
Mulle w pomidorach z chilli i estragonem.
Roladki z bakłażana z pomidorami, kozim serem oraz słonecznikiem.
Zapiekane warzywa z oliwą truflową. Ziemniaki au gratine. Ryż basmati z szafranem.
NA ZIMNO:Sałatka z cykorii, awokado, pomidorów cherry, chilli, szalotki oraz karmelizowanych żabich udek.
Francuska sałatka z kurczakiem sous vide, batatami, przepiórczym jajkiem i ziołowymi grzankami.
Sezonowe sałaty z fenkułem, żółtymi pomidorami i smażonymi sardynkami.
Vol au vent- babeczki faszerowane kremem szpinakowym, zielonym groszkiem zapiekane z serem Gruyère.
Rillettes z gęsi i borowika w żurawinowej galaretce.
Terrina z sandacza z kurkami i czerwonym pieprzem.
Ratatouille pomidorowe z tymiankową oliwą.
Marynowany łosoś w sosie ostrygowym z sałatką z awokado i prażonej dyni.
Pâté z królika z grasicą w galaretce winogronowej.
Marynowane pikle, suszone pomidory, oliwki, grzybki.
Cruditès - warzywa krojone z dipami.
Świeżo wypiekane francuskie pieczywo podane z masłami smakowymi, ziołowymi kulami serowymi.
NA DESER:Chałwowe parfait z kokosowo limonowym musem.
Czekoladowe crème brûllée z miętą.
Wielosmakowe bezy z owocowym coulis.
OPEN BARY - bez limitu:Whisky Ballantine's, Whiskey Jack Daniel's, Wódka Wyborowa, Bourbon Jim Beam, Brandy Stock 84 V.S.O.P, Tequilla Sierra Silver, Martini Dry, Martini Bianco, Campari, Rum Bacardi, Gin Seagram's, Piwo Carlsberg, Wino białe francuskie, Wino czerwone francuskie. Soki owocowe oraz napoje gazowane, kawa / herbata, woda gazowana / niegazowanaO północy noworoczny toast - Champagne Moët & ChandonSERDECZNIE ZAPRASZAMYSzczegółowe informacje i rezerwacja:
t: +48 58 667 77 77, t: +48 58 667 51 55, sylwester@nadmorski.plwww.nadmorski.pl