1 stolik 12 os 225zł osoba
Szczegóły pod nr tel 664 127 870
SYLWESTER 2009/2010
Muzykę zapewni DJ Kristo-Koszalin
Przystawka:
Bruschetta z pomidorami, oliwą, parmezanem oraz carpaccio z łososia
Zupa:
Krem z borowików z grzankami ziołowymi
Danie główne :
Mieszki drobiowe oraz polędwiczka aromatyzowana ziołami pod sosem gorgonzola z
gnocchi szpinakowym i kompozycją sałat zroszonych vinegratte
Deser:
Ciastko z gorącą czekolada i wiśnią w środku
Bufet zakąskowy:
Rostbeff pieczony na różowo
Karkówka nadziewana kiełbasą pieczona w ziołach
Schab pieczony ze śliwką
Pierś z indyka szpikowana papryką marynowana curry
Deska rozmaitych serów z bakaliami
Zawijaniec drobiowy z serem feta i zielonym pieprzem
Rolada z orzechami
Terina drobiowa z farszem meksykańskim
Tymbaliki z łososia
Pstrąg w galarecie
Różyczki z łososia wędzonego skropione sokiem z limonki
Rozmaite tartinki na 5 sposobów
Rolady z pastami na 3 sposoby
Rozmaite koreczki
Sałatka grecka
Sałatka z krewetkami
Sałatka kalafiorowa z tuńczykiem i koprem
Sałatka gyros
Kompozycja wędlin i kabanosów
Marynaty -ogórek, papryka, pieczarki
Rozmaite bułeczki koktajlowe
Masło
Owoce
Po 24 :
Pieczone prosie z kaszą serwowane przez szefa kuchni
Pikantny barszcz dla wszystkich gości
Alkohol do wyboru 0,5l wódki lub butelka wina na parę
Napoje 1l na parę
Lampka szampana do toastu
Cena za osobę 270zł/
Dla grup od 10 os cena 250zł osKontakt 664 127 870