Niepowtarzalne smaki, staranie wyselekcjonowane produkty, tradycyjne receptury... A wszystko wykonane na świeżo i z sercem przez naszych kucharzy!
Menu obiadokolacji wielkanocnych
Sobota:Zupa krem z pomidorów i pieczonej papryki
Flaczki z boczniaka pachnące imbirem i majerankiem
Halibut pieczony marynowany w czosnku niedźwiedzim
Łopatka wieprzowa z suszonymi pomidorami i pieczonym czosnkiem
Pierś z kurczaka pieczona, nadziewana warzywami i serem
Ziemniaki opiekane
Frytki
Kaszotto z podgrzybkiem
Surówka wiosenna
Surówka z marchewki i jabłka
Bufet deserów
Niedziela:Kremowa zupa chrzanowa z jajkiem poszetowym
Rosół na gęsinie z żołądkami i kluseczkami domowymi
Łosoś zapiekany w cieście francuskim ze szpinakiem i pomidorami
Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym
Pieczona kaczka nadziewana jabłkiem i żurawiną
Ziemniaki gotowane
Kluski ziemniaczane
Kasza bulgur z warzywami
Surówka z kapusty czerwonej
Surówka z marchewki i pora
Bufet deserów
Poniedziałek:Wiosenne ratatouille warzywne aromatyzowane czosnkiem
Zupa z kapusty, ziemniaków i łososia pachnąca kolendrą
Morszczuk pieczony, marynowany w czosnku niedźwiedzim i cytrynie
Wolno pieczona wołowina z warzywami w czerwonym winie i rozmarynie
Królik duszony w warzywach i sosie śmietanowym
Makaron z chrupiącymi warzywami i sosem bazylikowym
Ziemniaki gotowane
Kopytka ziemniaczane
Surówka z buraków z chrzanem
Surówka z ogórka i pomidorów
Bufet deserów
Najmłodszych zachęcamy do wzięcia udziału w atrakcjach, które będą się odbywać podczas serwowania bufetów.
*Podczas rezerwacji należy dokonać przedpłaty w wysokości 100% kwoty, oferta jest bezzwrotna.