stat
Impreza już się odbyła

Niepowtarzalne smaki, staranie wyselekcjonowane produkty, tradycyjne receptury... A wszystko wykonane na świeżo i z sercem przez naszych kucharzy!

lis 16-17

sobota - niedziela, g. 19:30

Kadyny,
bilety 405 zł
gru 25-26

środa - czwartek, g. 16:00 - 19:00

bilety 269 zł
ulgowy 135 zł
Menu obiadokolacji wielkanocnych

Sobota:
Zupa krem z pomidorów i pieczonej papryki
Flaczki z boczniaka pachnące imbirem i majerankiem
Halibut pieczony marynowany w czosnku niedźwiedzim
Łopatka wieprzowa z suszonymi pomidorami i pieczonym czosnkiem
Pierś z kurczaka pieczona, nadziewana warzywami i serem
Ziemniaki opiekane
Frytki
Kaszotto z podgrzybkiem
Surówka wiosenna
Surówka z marchewki i jabłka
Bufet deserów

Niedziela:
Kremowa zupa chrzanowa z jajkiem poszetowym
Rosół na gęsinie z żołądkami i kluseczkami domowymi
Łosoś zapiekany w cieście francuskim ze szpinakiem i pomidorami
Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym
Pieczona kaczka nadziewana jabłkiem i żurawiną
Ziemniaki gotowane
Kluski ziemniaczane
Kasza bulgur z warzywami
Surówka z kapusty czerwonej
Surówka z marchewki i pora
Bufet deserów

Poniedziałek:
Wiosenne ratatouille warzywne aromatyzowane czosnkiem
Zupa z kapusty, ziemniaków i łososia pachnąca kolendrą
Morszczuk pieczony, marynowany w czosnku niedźwiedzim i cytrynie
Wolno pieczona wołowina z warzywami w czerwonym winie i rozmarynie
Królik duszony w warzywach i sosie śmietanowym
Makaron z chrupiącymi warzywami i sosem bazylikowym
Ziemniaki gotowane
Kopytka ziemniaczane
Surówka z buraków z chrzanem
Surówka z ogórka i pomidorów
Bufet deserów

Najmłodszych zachęcamy do wzięcia udziału w atrakcjach, które będą się odbywać podczas serwowania bufetów.
*Podczas rezerwacji należy dokonać przedpłaty w wysokości 100% kwoty, oferta jest bezzwrotna.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    170 zł
  • Bilet ulgowy
    85 zł
Cena:
dorośli 170 zł/ osoba
dzieci 3-12 lat 85zł/ osoba

Przeczytaj także