PIH Scena Events Sopot Sopot Sprawdź!
stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

PIH to urodzony w 1977 roku w Białymstoku jeden z najpopularniejszych polskich wykonawców hip hopowych. Raper ma na swoim koncie 9 płyt, w tym 6 solowych wydawnictw oraz 3 w kolaboracji (JedenSiedem, Chada & Pih, Skazani Na Sukcezz). Muzyk w swojej karierze otrzymał wyróżnienia w postaci trzech złotych płyt (za "Kwiaty Zła", "Dowód Rzeczowy Nr 1" i "Dowód Rzeczowy Nr 2") oraz jednej platynowej ("Kwiaty Zła"). Pih w dotychczasowej karierze zagrał kilkaset koncertów w kraju i zagranicą.

Koncert w składzie:
Adam PIH Piechocki
EDE
JOPEL
DJ PERC

hip-hop - koncerty w Trójmieście


Artysta współpracował z takimi wykonawcami jak Peja, Jamal, Pezet, Oddział Zamknięty, Reni Jusis, Fokus, Kaczor, Ero, Chada i wielu innych. Charakterystyczną cechą muzyki PIHa jest dynamizm i bezkompromisowoœć, których odzwierciedleniem są teksty utworów silnie i obrazowo przemawiające do słuchaczy.

Dyskografia:

Wielka Niewiadoma (jako JedenSiedem) (2000)
Boisz się alarmów... (2002)
O nas dla Was (z Chadą) (2003)
Krew, pot i łzy (2004)
Na linii ognia (jako Skazani Na Sukcezz) (2006)
Kwiaty Zła (2008)
Dowód Rzeczowy Nr 1 (2010)
Dowód Rzeczowy Nr 2 (2011)
Dowód Rzeczowy Nr 3 (2013)

www.pihszou.pl
www.facebook.com/pihszou














|| SALA KONCERTOWA ||

KONCERT GODZ. 23:30
WSTĘP OD GODZ. 20:00

Informacja o biletach

BILETY W CENIE:
1 PULA - 25zł

ANTRESOLA/VIP - 40zł
http://www.scenaklub.pl/vip/
Bilet Vip zapewnia lożę oraz widok z balkonu na główną scenę.

DOSTĘPNE:

KLUB SCENA
www.scenaklub.pl

RESTAURACJA SMAK MORZA
www.smakmorza.pl