Wyjątkowa okazja do dyskusji z wybitnymi ekspertami branży gastronomicznej! Zapraszamy na panel dyskusyjny: Gastronomia dziś i jutro. Panel dyskusyjny na temat przyszłości turystyki gastronomicznej, fine diningu, zrównoważonego rozwoju w gastronomii oraz innowacji kulinarnych.. Przed nami jedyna w swoim rodzaju okazja do zadania pytań wybitnym Szefom Kuchni. W dyskusji wezmą udział: Albert Adrià, nr 2 w rankingu The Best Chef Awards 2023, innowator nowoczesnej gastronomii; Paco Pérez, zdobywca 6. gwiazdek Michelin; oraz Antonio Arcieri, Szef Kuchni ARCO, zdobywca pierwszej w historii gwiazdki Michelin dla Gdańska.
Goście, wspólnie z Cristianem Gadau, założycielem The Best Chef, oraz Łukaszem Wysockim, prezesem Gdańskiej Organizacji Turystycznej, poruszą tematy związane z nowymi trendami w gastronomii oraz wpływem wyróżnień kulinarnych na rozwój branży i regionu. Moderatorem i uczestniczką dyskusji będzie znana polska dziennikarka i autorka kulinarna, Małgorzata Minta.
Eksperci podzielą się swoimi przemyśleniami na temat inspiracji oraz tożsamości Szefa Kuchni wyrażonej na talerzu, a także oczekiwań współczesnego Gościa. Będzie to również okazja do dyskusji na temat obecnych trendów w fine diningu, potrzebie zrównoważonego rozwoju gastronomii oraz wyzwań, przed którymi stają Szefowie Kuchni. Nie zabraknie rozmów o roli gastronomii w rozwoju turystyki oraz znaczenia wyróżnień z perspektywy rozwoju turystycznego regionu.
To wydarzenie jest wyjątkową okazją do uczestnictwa w dyskusji z wybitnymi, światowej klasy Szefami Kuchni.
Data i czas:
13 września, godzina 12:00
Rezerwacje:
Prosimy o wcześniejszą rejestrację na stronie: gastronomia.treevent.pl
Liczba miejsc bardzo ograniczona!
Miejsce:
34. piętro Olivia Star