Piecz jak MISTRZ! Zapisz się na słodkie warsztaty z Anią Zielińską, absolwentką prestiżowej szkoły kulinarnej Le Cordon Bleu w Paryżu oraz jedną ze zwyciężczyń Debic Pastry Cup Polska.
Podczas warsztatów:*nauczysz się tworzyć autorski deser czekoladowy
**poznasz triki i techniki, które odmienią Twoje wypieki
***otrzymasz sprawdzony przepis, który zawsze się uda
Nie ważne, czy dopiero zaczynasz, czy już mieszasz jak zawodowiec to wydarzenie jest dla Ciebie!
ZAPISY:
julia@dulci.contept.pl
510 004 091Nie zwlekaj - ilość miejsc ograniczona!
Ania ZielińskaSpecjalizuje się w pracy z czekoladą, która jest jej największą pasją i codzienną inspiracją. Obecnie pełni rolę szefowej działu czekolady w firmie 100% Czekolady w Gdańsku. Doświadczenie zdobywała w renomowanych pięciogwiazdkowych hotelach i restauracjach z gwiazdkami Michelin w Polsce i Anglii.
Nieustannie rozwija swoje umiejętności, uczestnicząc w specjalistycznych kursach i szkoleniach w kraju i za granicą.