stat

Piecz jak Mistrz | warsztaty cukiernicze - czekolada

Piecz jak MISTRZ! Zapisz się na słodkie warsztaty z Anią Zielińską, absolwentką prestiżowej szkoły kulinarnej Le Cordon Bleu w Paryżu oraz jedną ze zwyciężczyń Debic Pastry Cup Polska.

Podczas warsztatów:
*nauczysz się tworzyć autorski deser czekoladowy
**poznasz triki i techniki, które odmienią Twoje wypieki
***otrzymasz sprawdzony przepis, który zawsze się uda

Nie ważne, czy dopiero zaczynasz, czy już mieszasz jak zawodowiec to wydarzenie jest dla Ciebie!

ZAPISY:
julia@dulci.contept.pl
510 004 091

Nie zwlekaj - ilość miejsc ograniczona!

Ania Zielińska
Specjalizuje się w pracy z czekoladą, która jest jej największą pasją i codzienną inspiracją. Obecnie pełni rolę szefowej działu czekolady w firmie 100% Czekolady w Gdańsku. Doświadczenie zdobywała w renomowanych pięciogwiazdkowych hotelach i restauracjach z gwiazdkami Michelin w Polsce i Anglii.
Nieustannie rozwija swoje umiejętności, uczestnicząc w specjalistycznych kursach i szkoleniach w kraju i za granicą.
maj 18

niedziela, g. 12:00

Gdynia,
bilety 220 zł
ulgowy 220 zł
przedsprzedaż 220 zł
cze 15

niedziela, g. 16:00

Gdynia,
bilety 370 zł
ulgowy 275 zł