stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024

Piekielny Sylwester w Hotton Hotel Opinie (8)

Bal Sylwestrowy

gru 31-1.01

wtorek - środa, g. 20:00

bilety 450 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00

bilety 425 zł
Piekielny Sylwester w Hotton Hotel

Ognista zabawa i mnóstwo atrakcji !!!
Diabelsko taneczna noc: gorące przeboje zagrają: Fantastyczny DJ Sławek oraz Niezrównany Zespół Muzyczny Kansas
Smakowite i kuszące menu: Czterodaniowa Kolacja Serwowana oraz różnorodne i obfite bufety


Piekielnie mocne open bary:
z alkoholami i diabelskimi drinkami - bez limitu. Wódka i napoje dodatkowo serwowane na stoły

Podczas Sylwestra zapewniamy:
- Zabawę na dwóch poziomach hotelu
- Pokazy ognistego tańca Flamenco
- Kuszący pokaz tańca brzucha
- Zabawa i zawody z nagrodami w Piekiełku-Bowling Clubie

Taka Diabelska Noc tylko 325 zł/osoba
przy grupach od 6 osób i powyżej: cena 295 zł/ osoba
Zakwaterowanie: cena specjalna pokoju dwuosobowego: 150 zł (75 zł/osoba). Cena zawiera śniadanie noworoczne w postaci bufetu


Aperitif na rozpoczęcie Balu o g. 20.00

Menu:
Kolacja serwowana:
Przystawka: Carpaccio ze strusia w akompaniamencie piekielnych kolców kaktusa
Zupa: polewka Belzebuba ( tajska zupa z tuńczykiem )
Danie główne: płomienista pularda z wiśniami podana na czekoladowej lawie , w towarzystwie duszonych w winie jarzyn i zapiekanymi tymiankowymi ziemniaczkami
Deser: ognisty sorbet w smoczej jamie

Open bary: Wódka Bols, Wyborowa, Gin Seagrims, Wino Czerwone, Białe, piwo, różnorodne soki, napoje gazowane, woda, kawa, herbata.

Bufet zimny:
• Terrina z sandacza z raczkami na sosie limonkowym
• Płatki śledziowe w trzech smakach
• Sałatka z mozzarelli i szynki dojrzewającej z dresingiem bazyliszkowym
• Sałatka z kurczaka, melona i grapefruita z nutką sosu balsamico
• Sałatka ze świeżych warzyw z serem solonym i oliwkami z piekła rodem
• Pasztet z grzybami z sosem żurawinowym
• Roladka z kurczaka z pistacjami z dodatkiem sosu miodowo -pieprzowego
• Faszerowana cielęcina z zielonym pieprzem na sosie kaparowym
• Pikle
• Masło smakowe
• Wybór pieczywa

Bufet gorący:
• Siarczysta picadilla

Carving (serwowany przy Gościach):
Czarci udziec w piekielnym ogniu krojony przez samego belzebuba

Bufet deserowy:
• Ciasteczka koktajlowe

Wszelkich informacji udziela dział marketingu: (058) 778 27 78, (058) 760 58 00, e-mail: marketing@hotton.pl, hotton@hotton.pl
Hotton***Hotel, ul. Św. Piotra 8, Gdynia Centrum
www.hotton.pl

Archiwalne edycje imprezy