stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty, na których poznacie i nauczycie się klasycznych włoskich nadziewanych dań mącznych.

wrz 11

czwartek, g. 9:00 - 16:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
lut'26 13-15

piątek - niedziela

Gdańsk,
Zdradzimy sekrety na najlepsze farsze i podzielimy się wiedzą jak zrobić idealne ciasto na przygotowanie tak lubianych pierogów czy gnocchi.

Przygotujemy:
- ravioli con ricotta e spinaci ( ravioli ze szpinakiem i ricottą, w maśle szałwiowym)
- agnolotti del plin (pierożki z mięsem, w sosie pieczeniowym)
- tortelli di barbabietola e caprino (pierożki z burakiem i kozim serkiem, w palonym maśle)
- ravioli con ricotta e noci (ravioli z ricottą i orzechami, w sosie truflowym)
- gnocchi ripieni di prosciutto crudo (gnocchi faszerowane szynką parmeńską, w maśle szałwiowym)

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach