stat
Pizza rodem z Rzymu w Gdyńskiej pracowni Dulci Concept!
A najlepsze jest to, że nauczymy Was jak ją zrobić w domu!

Zapraszamy Was do udziału w warsztatach kulinarnych podczas których David Trombetta podzieli się techniką przygotowania PIZZY RZYMSKIEJ wg receptury opartej na wielopokoleniowej tradycji.

Kilka słów o prowadzącym...
David Trombetta jest z pochodzenia Włochem, urodzonym 100 km na południe od Rzymu. Stawiając na solidne wykształcenie, udał się do stolicy Półwyspu Apenińskiego, gdzie ukończył studia na kierunku Prawo
Jednak los przywiódł go do Polski gdzie 8 lat temu wraz z żoną założył pizerrię Andiamo a Roma.
W duszy wciąż mu grają oryginalne smaki prosto z jego ojczyzny - i tym właśnie sposobem zabiera nas w podróż do Rzymu!

A Ty chcesz dołączyć do nas?
Wspólnie przygotujemy pizzę rzymską w 6 kompozycjach:
classica Margherita
pera e Gorgonzola
vegetariana
melanzana
quattro fromaggi
foccacia

Na finał planujemy wspólną degustację w radosnej atmosferze.

Pierwsza edycja to wyjątkowa cena - 250zł/osoba
Zapewniamy wysokiej jakości produkty
Każdy uczestnik własnoręcznie przygotuje ciasto - nauka przez praktykę
Kawa, herbata, woda - w dowolnej ilości
Dla każdego uczestnika włoskie piwo bezalko.
Kameralna grupa - max 8 osób


Przyjdź do nas z bliską osobą i cieszcie się wspólnie spędzonym czasem
w niezapomnianym polsko-włoskim klimacie  

Zapisz się już dziś!
julia@dulci.pl
510 004 091


Ilość miejsc ograniczona!

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

wrz 6

sobota, g. 10:00

bilety 430 zł
wrz 26

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 330 zł