Oprawa muzyczna: DJ Gucio Ustawienie stołów: biesiadne
Menu w formie bufetu Obiadokolacja serwowana
Roladki drobiowe z cukinią, bazylią i marchewkąw towarzystwie sałatki szpinakowej z seremi słonecznikiem z ziemniakami opiekanymi Zakąski zimne • Pasztet z konfiturą wiśniową • Krusz tatki z kapustą i grzybami • Cebularz z pieczarkami i czarnuszką • Mini tatar • Sałatka z kurczakiem • Sałatka z makreli • Ozory w galarecie • Schab ze śliwką • Pierś w sosie chrzanowym • Pieczywo, masło Na ciepło • Polska Uczta: karkówka, żeberka, golonki, kasza gryczana • Barszcz z pasztecikiem Deser • Bufet ciast Napoje • Soki, woda, napoje gazowane, kawa, herbata - bez ograniczeń
WARUNKI REZERWACJI • Przy rezerwacjach grupowych (min. 10 os.) i jednorazowej wpłacie - rabat 10% • Warunkiem rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 50 zł/os., dopłata do całości do dnia 12.12.2016. Szczegółowe warunki rezerwacji i anulacji znajdują się na stronie www.pod-lipami.com.pl
POKOJE • Pokój 2-os. ze śniadaniem - 150 zł • Pokój 3-os. ze śniadaniem - 190 zł PROMOCJA - przy zapłacie do 30.11. - rabat 20 %
ALKOHOL We własnym zakresie lub w promocyjnych cenach: • Wódka Wyborowa 0,5 l - 40 zł • Wino domowe białe lub czerwone 0,5 l - 25 zł