Oprawa muzyczna: DJ Limahl
Ustawienie stołów: według indywidualnych rezerwacji, stoliki minimum 4 osobowe
Menu serwowane
PrzystawkaRoladki z rostbefu wołowego, faszerowane krewetkami, suszonymi pomidorami i rucolą, podane na ziołowej grzance z sałatką z roszpunki i filetów pomarańczy oraz malinowym sosem
ObiadokolacjaŁosoś w sosie grzybowym z ratatuille warzywnym i ziemniakami opiekanymi
Zakąski zimne• Roladki ze schabu z chorizo
• Sałatka nicejska z tuńczykiem
• Kaczka z malinowym dresingiem
• Tatar z łososia
• Carpaccio z buraka
• Sałatka z serów z gruszką i winogronami
• Roladka z polędwiczki wieprzowej z grzybami
• Karkówka w pikantnym sosie
Na ciepło • Udziec wieprzowy z kaszą
• Zupa węgierska
Deser • Bufet ciast
Napoje • Soki, woda, napoje gazowane, kawa, herbata - bez ograniczeń
WARUNKI REZERWACJI• Przy rezerwacjach grupowych (min. 10 os.) i jednorazowej wpłacie - rabat 10%
• Warunkiem rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 50 zł/os., dopłata do całości do dnia 12.12.2016.
Szczegółowe warunki rezerwacji i anulacji znajdują się na stronie www.pod-lipami.com.pl
POKOJE• Pokój 2-os. ze śniadaniem - 150 zł
• Pokój 3-os. ze śniadaniem - 190 zł
PROMOCJA - przy zapłacie do 30.11. - rabat 20 %
ALKOHOLWe własnym zakresie lub w promocyjnych cenach:
• Wódka Wyborowa 0,5 l - 40 zł
• Wino domowe białe lub czerwone 0,5 l - 25 zł
Dodatkowych informacji udziela• Recepcja: 58 692 04 06, hotel@pod-lipami.com.pl
• Dział marketingu:
Monika 519 140 222, monika@pod-lipami.com.pl
Emilia 519 140 194, emilia@pod-lipami.com.pl