MENUAMUSE BOUCHESerowe Mini - Boule / kawior Antonius / krem z kalafiora / migdałowe crumble
Serowe Mini - Boule / krem z kalafiora / migdałowe crumble / trufla
PRZYSTAWKACarpaccio Surf & Turf
Wołowina / ośmiornica / mus z parmezanu / chutney z fig i chorizo
Smażona feta z parmezanem / miód lawendowy / ciasto kataifi z pistacjami / vinagre cytrynowy / frise
DANIE RYBNETurbot / emulsja z sera Tallegio i ostryg / terina z palonego pora i nori / dynia marynowana w sosie mignonette
Börek / ser Słona Koza / szpinak / ser Bursztyn / dynia marynowana w sosie mignonette / rukola
DANIE GŁÓWNEDuck Wellington / szpinak z kozim serem / portobello faszerowane orzechami włoskimi i serem dzersejowy Blue / puree z Pasternaku
Faszerowana papryka kuskusem perłowym , suszonymi pomidorami i straciattellą/ baba ghanoush/ brokuł
DESERSelekcja serów serwowana przy stoliku / orzechy karmelizowane w miodzie / oliwa truflowa / pieczywo / chutney z czerwonej cebuli i winogron
Koszt biletu to 399 złotych za osobę jest to kwota do wykorzystania na dowolne
dania z menu sylwestrowego lub alkohol w naszej restauracji podczas kolacji sylwestrowej.