stat
Impreza już się odbyła

Powitanie wiosny w Restauracji Neptun

Powitajmy wiosnę podczas niezwykłej kolacji przygotowanej przez naszego szefa kuchni Dawida Balanę.

maj 5

niedziela, g. 12:00 - 16:00

Sopot,
maj 26

niedziela, g. 16:00 - 19:00

Sopot,
Dawid Balana - Szef Kuchni, który ukończył jako jedyny Polak, a na dodatek z wyróżnieniem światowej sławy Ecole de Cusine Alain Ducasse.

Przez lata pracował w 3* restauracjach, a po powrocie do ojczyzny zajmował się otwieraniem świetnych restauracji. Naszym zdaniem jeden z najwybitniejszych Szefów Kuchni w Polsce, a od teraz na czele naszej Restauracji Neptun.

Zapraszamy Państwa serdecznie na wydarzenie, dzięki któremu poznacie lepiej niesamowitą historię Dawida i jego wyjątkową kuchnię.

Oferta promocyjna z noclegiem w cenie 1450 PLN/noc zawiera:
- Nocleg w komfortowych pokojach i apartamentach z widokiem na morze.
- Bogate i zdrowe śniadanie z produktami przygotowywanymi na miejscu (pieczywo, wędliny, ciasta).
- Kolację degustacyjną z winem w piątek 31 marca 2023 o godzinie 19:00
- Strefa relaksu z saunami (sauny parowa i Infrared)
- Dostęp do sieci bezprzewodowej WiFi

https://booking.profitroom.com/pl/zamekleba/start?OfferID=407232&no-cache=&action=start&controller=booking