"Trzeba byc młodym jak beaujolais a starzeć się ja burgund" - Robert Sabatier.
W trakcie wieczoru zaproponujemy Państwu miedzy innymi:
Seminarium - Prowadzący Roberto Pusiol / Valcucine
Ponadczasowość formy na podstawie kanonów twórczości Gabriele Centazzo - wielokrotnie nagradzanego włsokiego architekta, wynalazcy i wizjonera.
Seminarium - prowadząca Ksenia Grzywacka / Miele
Design for Life. Nowa generacja urządzeń do zabudowy Miele.
Prezentacja na "żywym organizmie" - gospodarz Mirella Kobylarska / Estima
New Logica od Valcucine - uroczysta premiera kuchni dla wybrańców.
Gotowanie z ekspertem - szef kuchni Adam Michalski
Rozmowy o kulinarnej pasji przy wspólnym gotowaniu z szefem kuchni Miele
Moc wrażeń estetycznych i inne przyjemności dla podniebienia z subtelną muzyką w tle.