stat
Impreza już się odbyła

"Trzeba byc młodym jak beaujolais a starzeć się ja burgund" - Robert Sabatier.

wrz 19

piątek, g. 19:00

Gdynia,
bilety 69 - 99 zł
wrz 20

sobota, g. 17:00 - 20:00

Sopot,
Wstęp wolny
W trakcie wieczoru zaproponujemy Państwu miedzy innymi:

Seminarium - Prowadzący Roberto Pusiol / Valcucine
Ponadczasowość formy na podstawie kanonów twórczości Gabriele Centazzo - wielokrotnie nagradzanego włsokiego architekta, wynalazcy i wizjonera.

Seminarium - prowadząca Ksenia Grzywacka / Miele
Design for Life. Nowa generacja urządzeń do zabudowy Miele.

Prezentacja na "żywym organizmie" - gospodarz Mirella Kobylarska / Estima
New Logica od Valcucine - uroczysta premiera kuchni dla wybrańców.

Gotowanie z ekspertem - szef kuchni Adam Michalski
Rozmowy o kulinarnej pasji przy wspólnym gotowaniu z szefem kuchni Miele

Moc wrażeń estetycznych i inne przyjemności dla podniebienia z subtelną muzyką w tle.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.