stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów nauczycie się jak przygotować odpowiedni Mise an place i zaprezentować potrawy na talerzu. Przygotujecie ciekawe potrawy, które ułożycie finezyjnie i elegancko na talerzu. Nauczycie się jak prawidłowo dobrać talerz, przygotować wielkość porcji, czy jakich składników użyć do dekorowania potraw.

wrz 29

niedziela, g. 10:00

bilety 220 zł
paź 30

środa, g. 17:30

Gdańsk,
bilety 189 zł
Przekonacie się, że właściwe ułożenie na talerzu jest istotnym czynnikiem który poprawi atrakcyjność serwowanych potraw. Wszyscy wiemy, wygląd serwowanych dań jest bardzo istotny. Poznacie nowe techniki kulinarne i będziecie w stanie przygotować potrawy, które zaskoczą smakiem i wyglądem.

Przygotujemy:
- tatar wołowy z plastycznym żółtkiem pudrem z borowika
- żurek z biała kiełbasa pieczonym boczkiem, ziemniakami i borowikiem
- polędwica wieprzowa, puree z pietruszki, kompot z jabłek z gorczyca z demi glace
- łosoś glazurowany miso z majonezem wasabi i rzodkwią daik

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    290 zł