Zapraszamy Was w podróż dookoła Polski ze wspaniałym duetem: Szefem kuchni Marcin Leszczyński, który przygotuje dla Państwa wyjątkowe menu degustacyjne podczas, którego zaprezentuje polskie dania w wyjątkowej odsłonie. Towarzyszyć mu będzie Paweł Zduniak, dobrze znany trójmiejski sommelier, z którym odbędą Państwo podróż do polskich winnic i zasmakują ich smaków.
Przez wzgląd na to wyjątkowe wydarzenie - ilość miejsc jest ograniczona
Serdecznie zapraszamy do rezerwacji stolików
tel.: 512 540 300
e-mail:
restauracja@projekt36.plMenuAmuse Bouche / Aperitif
Kasza gryczana / kiszony ogórek
Wino: GostArt Winnica Gostchorze
Troć / seler / jabłko
Wino: Riesling Winnice Wzgórz Trzebnickich
Kaczka / bakłażan / śliwka
Wino: Pinot Noir Winnice Wzgórz Trzebnickich
Sandacz / orzech laskowy / papryka / pietruszka
Wino: Chardnonnay Winnice Wzgórz Trzebnickich
Cielęcina / chrzan / ziemniak / czosnek
Wino: Rondo / Regent Winnica Turnau
Gruszka / parmezan / kardamon
Wino: Hibernal Winnica Turnau