Serdecznie zapraszamy na pierwszą edycje Raw Dinner. Wspólnie z Mikołajem Misiakiem z Fino zaserwujemy siedmiodaniowe menu na surowo/na zimno/bez obróbki. Do menu zaserwujemy bestsellery z naszej listy win a wieczór umili nastrojowym graniem Piotr Słupczyński.
Zapraszamy!
Menutatar z tuńczyka, czarna soczewica, piklowana sałata rzymska, sałatka z kombu i ogórka, puder sezamowy, żel z kolendry, świeża kolendra
Torelló, "Reserva" Cava Brut 2013 chłodnik z ogórka, marakuja, piana miętowa, piklowany ogórek w imbirze, oliwa miętowa
Yealands, "Baby Doll" Sauvignon Blanc 2018marynowany plastry wołowiny, majonez estragonowy, jeżyny z pieprzem, opalana cebula, sianko z ziemniaka, trybula
Bodegas Hermanos Peciña, Rioja Crianza 2013marynowany tuńczyk, cytrusy, kandyzowana cytryna, majonez z limonką, sos ostrygowy, czerwone porzeczki
Henry Pellé, "Les Bornés" Menetou-Salon 2016pomidory, groszek cukrowy, seler naciowy, granola, biszkopt
Pittnauer, Rose 2018kacze pastrami, marynowane czereśnie, jabłka w soku wiśniowym, ziarna kakaowca, chips kawowy, szczawik zajęczy
Spotkaniówka, Rondo 2015assiette z limonki
Fritz Zimmer, Riesling Auslese 2017napojewoda mineralna
kawa lub herbata
koszt149 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.