stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Restaurant Week Opinie (5)

  • Kalendarz
    18 - 30 kwietnia 2018
  • Lokalizacja
    Trójmiasto
  • Bilety
    49

Weź udział w największym polskim festiwalu restauracyjnym, spędź czas przy stole z bliskimi i znajomymi! 18 kwietnia rusza kolejna edycja Restaurant Week pod hasłem "Chodźmy!". Szefowie kuchni trójmiejskich restauracji zaproszą do stołu mieszkańców Gdańska, Gdyni i Sopotu. Zgodnie z ideą Festiwalu będzie to prawdziwa "Okazja do świętowania". W cenie 49 zł będzie dostępne 3-daniowe menu.

maj 5

niedziela, g. 12:00 - 16:00

Sopot,
maj 10-11

piątek - sobota, g. 16:00 - 23:59

Gdańsk,
W 2017 roku wydaliśmy w restauracjach ponad 3 miliardy złotych więcej, niż rok wcześniej. Wyjście do restauracji coraz rzadziej kojarzy się tylko z jedzeniem, a coraz częściej z radosnym wspólnym czasie przy stole z bliskimi i znajomymi. Dlatego właśnie, początek wiosny to doskonały pretekst do zarezerwowania stolików w najlepszych restauracjach.

Szefowie Kuchni ponad 30 Restauracji zaprezentują na Festiwalu popisowe trzydaniowe menu, dostępne tylko dla gości Trójmiasto Restaurant Week. W Festiwalu udział wezmą zarówno restauracje z ugruntowaną pozycją na rynku, jak i najlepsze debiutujące lokale, które z dnia na dzień zyskują na popularności.

Dłuższe, słoneczne dni i budząca się do życia przyroda przyczyniają się do odświeżenia życia towarzyskiego, opuszczenia ciepłych czterech kątów i wyjścia do restauracji. Najwyższa pora zaprosić kogoś bliskiego na wspólne świętowanie małych i dużych sukcesów albo odświeżyć starą znajomość podczas wspaniałej restauracyjnej przygody. Restaurant Week to do tego najlepsza okazja - rezerwacja stolika oraz popisowe trzy dania oraz niespodzianka od sponsora wydarzenia w festiwalowej cenie 49 zł.

W ramach ceny każdej rezerwacji na wszystkich gości Festiwalu czekać będzie niespodzianka od sponsorów wydarzenia. Kropla Délice to oficjalna woda Festiwalu Restaurant Week. Jej kompozycja składników mineralnych, idealne nagazowanie oraz elegancka butelka doskonale łączą się z kunsztem festiwalowych dań serwowanych przez najlepszych Szefów Kuchni.

REZERWACJA STOLIKÓW

GDAŃSK:
Buddha Lounge Restaurant & Bar, Dancing Anchor, ibis Kitchen, Lula food&drink, Numero1, OtwARTa, Papieroovka, Pobrzegi, Pomelo, Restauracja Filharmonia, Restauracja Gvara, Restauracja Rękawiczka, Tawerna

SOPOT:
Fidel, Koncept, Panaya, Pélican, Restauracja Café Polskie Smaki, Seafood Station Restaurant, Bar & Grill, Vinoteque Food & Wine

GDYNIA:
By The Way, Cozzi Ristorante, Fedde Bistro, Panorama Gdynia, Tapas Barcelona, Taverna Zante, Tratoria La Fortuna

Przeczytaj także