Bierzemy udział w najbliższej edycji Restaurant Week! Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was specjalne menu degustacyjne, które możecie skosztować tylko i wyłącznie podczas trwania tego festiwalu.
Do wyboru jest
opcja wegańska oraz mięsna.Menu A:Przystawka:
Tatar Azuki - czerwona fasola | suszone pomidory | grzybki enoki | marynowana cebula | ryżowa prażynka
Danie główne:
Kawon Steak - stek z arbuza | purée z topinamburu | salsa z wodorostów nori
Deser:
Ptasie Mleczko - kokos | chia | żelka malinowa | mus ananasowy | mięta
lub
Menu BPrzystawka:
Carpaccio Si Racha - ośmiornica | tajski sos chili | goma wakame | tapiokowy chips z sepią | espuma limonka-seler
Danie główne:
Sunday Roast z azjatyckim twistem - wolno pieczony rozbratel | dyniowe purée z miso | kimchi z białej rzodkwi
Deser:
Pralina - lodowa pralinka | czekolada | winna wiśnia | crust
Menu degustacyjne jest dostępne wyłącznie dla posiadaczy biletów rezerwacyjnych, które są dostępne na oficjalnej stronie festiwalu. KUP BILET
Łapcie swoje miejsca!