stat
Impreza już się odbyła

Wydarzenie w ramach

Bierzemy udział w najbliższej edycji Restaurant Week! Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was specjalne menu degustacyjne, które możecie skosztować tylko i wyłącznie podczas trwania tego festiwalu. 

gru 31

wtorek, g. 19:00

bilety 590 zł
Do wyboru jest opcja wegańska oraz mięsna.

Menu A:
Przystawka: Tatar Azuki - czerwona fasola | suszone pomidory | grzybki enoki | marynowana cebula | ryżowa prażynka
Danie główne: Kawon Steak - stek z arbuza | purée z topinamburu | salsa z wodorostów nori
Deser: Ptasie Mleczko - kokos | chia | żelka malinowa | mus ananasowy | mięta
lub
Menu B
Przystawka: Carpaccio Si Racha - ośmiornica | tajski sos chili | goma wakame | tapiokowy chips z sepią | espuma limonka-seler
Danie główne: Sunday Roast z azjatyckim twistem - wolno pieczony rozbratel | dyniowe purée z miso | kimchi z białej rzodkwi
Deser: Pralina - lodowa pralinka | czekolada | winna wiśnia | crust

Menu degustacyjne jest dostępne wyłącznie dla posiadaczy biletów rezerwacyjnych, które są dostępne na oficjalnej stronie festiwalu. KUP BILET

Łapcie swoje miejsca!