14 LUTY 2008
Dzień Świętego Walentego
Mamy wielką przyjemność zaprosić wszystkich zakochanych
na romantyczny wieczór w rytmach „Love me tender”
Specjalnie na tą okazję przygotowaliśmy dla Państwa miłosne menu.
Na początek:
• Miłosna kompozycja sałat z dodatkiem szynki Parmeńskiej, melona i malinowego vinegret
lub
• Małże Świętego Jakuba otulone balsamicznym smakiem, zapiekane z papryczkami Florinis
Dania główne:
• Przepiórki Supreme w aromacie jałowcówki serwowane
z karmelizowanymi figami i plackami Rosti
lub
• Sum w potrawce z dodatkiem szyjek rakowych
i aksamitnego puree z borowikami
Deser:
• Creme Brulee z różanym akcentem ukrytym w sercu
Wino:
• Kieliszek Riesling „HUGEL” A.C. Alsace
lub
• Kieliszek Pinot Noir „LAFORET” A.C. Bourgogne
Koszt menu: 150,- pln/ para
Rezerwacji prosimy dokonywać pod numerem telefonu 58/ 305-34-27