Specjalne menu walentynkowe:
Menu nr IKieliszek wybornego wina białego lub czerwonego
Przystawka: Carpaccio z polędwicy wołowej z kaparami, rukolą i parmezanem
Zupa: Zupa borowikowa aromatyzowana ziołową żubrówką z truflową grzanką
Danie główne: Rolada z indyka z owocami, serem gorgonzola, puree z marchwi i zielonym groszkiem
Deser: Sernikobrownie z musem truskawkowym
Menu nr IIKieliszek wybornego wina białego lub czerwonego
Przystawka: Panierowany
trójkącik z sera brie podany z sosem żurawinowym i chipsami warzywnymi
Zupa: Krem z pomidorów z bazyliową oliwą
Danie główne: Cytrynowe risotto z pęczaku z łososiem i orzechami w karmelu
Deser: Sernikobrownie z musem truskawkowym
Cena: 120zł/para
Prosimy o wcześniejszą rezerwację stolików.
Nr tel. 664 927 617
Serdecznie Zapraszamy!