Gorąca noc w towarzystwie niezapomnianych przebojów Gwiazd
polskiej i światowej estrady lat 60tych/ 70tych/80tych.
Imprezę, która odbędzie się od 20.00 do 4.00 poprowadzi Dj.
Promocyjny koszt imprezy 85 pln
Zapewniamy:
-znakomitą zabawę,
-smaczne i urozmaicone menu wraz z wodą i sokami
-atrakcyjne ceny alkoholi.
Więcej informacji pod numerem telefonu:(58)554 61 43, 662 014 855 i na stronie www.malinowyogrod.pl.
Menu:
PRZEKĄSKA ZIMNA:
Ptyś nadziewany musem z kaczki, konfiturą wiśniową i kruchą sałatą frisee z ziołowym sosem vinaigrette
ZUPA:
Kremowa zupa z pomidorów pelatti z kluseczkami serowymi i oliwą bazyliową
DANIE GŁÓWNE:
Indyczka nadziewana paseczkami warzyw, pieczarkami i serem, serwowana w sosie aksamitnym z ciastkiem francuskim nadziewanym brokułami i krokietami ziemniaczanymi
DESERY PODANE NA BUFECIE:
Mus kokosowy z białą czekoladą
Karmelowy deser z mascarpone
Mus śmietankowy z puree z marakui
Kremowy sernik z rodzynkami
Szarlotka z ekologicznych jabłek antonówek
Ciasto Browne czekoladowe
Deser śmietankowo jagodowy
PRZEKĄSKI ZIMNE PODANE NA BUFECIE:
Tatar z łososia norweskiego z pomidorami i ziołami
Śledź w oliwie z cebulą i szczypiorkiem
Pstrąg potokowy gotowany, podany w delikatnej galarecie
Kruche babeczki nadziewane sałatką z wędzonej makreli
Okoń opiekany w pikantnej zalewie pomidorowej
Pieczony karczek wieprzowy ze śliwkami
Galantyna z kurczaka, nadziewana zielonymi szparagami gotowana w otoczce z wędzonej szynki
Tymbaliki z kurczaka z warzywami i pietruszką, podane z musem chrzanowym
Schab wieprzowy pieczony w panierce ziołowej w maladze
Jajka faszerowane pastą szczypiorkową w majonezie
Rolada z kaczki z podrobami, wątróbką i kaczymi sercami
Befsztyk tatarski z wołowiny z marynatami
Sałatka z makaronu farfalle z brokułami, szparagami i gotowanym jajkiem
Sałatka z kruchych sałat z kurczakiem, grzankami, serem parmezan i sosem cezar
Sałatka tradycyjna jarzynowa w sosie majonezowym
Kruche sałaty z sezonowymi grillowanymi warzywami i miętowym sosem vinaigrette
Zimne sosy: tatarski, żurawinowy, koktajlowy
Wybór pieczywa koktajlowego, masła smakowe
PO PÓŁNOCY:
Boeuf strogonow z wołowiną, pieczarkami i cebulą w sosie pomidorowym
Bułeczki domowego wypieku, nadziewane duszonymi porami z bekonem
NAPOJE:
Woda mineralna niegazowana, podana w dzbankach z cytrynką
Soki owocowe ( pomarańczowy, jabłkowy)
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.