Tym razem na rusztowaniu widzimy się od czwartku do niedzieli! Będziemy jeść ramen, dzielić się talerzykami z najmodniejszej warszawskiej śniadaniowni i zapijać wszystko koktajlami na bazie Monkey Shoulder oraz naturalnym winem.
CZW - PT
W czwartek i piątek zapraszamy na pop up Mateusza Brylla, który działa pod marką Ramen Architect. Mateusz specjalizuje się w Shoyu Ramen w minimalistycznym japońskim stylu. Aby stworzyć idealne głębokie tare używa autorskiej mieszanki 10 sosów sojowych. Zawodowo związany z wieloma polskimi ramen-ya z którymi współpracuje jako konsultant. Przez dwa lata część ekipy Shiso Ramen, uznawanego za najlepszy ramen bar w stolicy.
SB - NDZW sobotę i niedzielę widzimy się z ekipą Baken! Fajnie, że będą u nas, bo gdy wpadniecie do nich do Warszawy, możecie odbić się od długich kolejek, które ustawiają się pod lokalem. To jedna z najpopularniejszych warszawskich restauracji. Rano serwują genialne śniadania, wieczorami fantastyczne talerzyki kolacyjne. U nas zrobią jedzenie na sobotni wieczór i długi niedzielny brunch!
MENU TBARUSZTOWANIE
Najmodniejsze miejsca z jedzeniem oraz najlepsi ludzie od gastro - wszyscy w tym roku wpadają na RUSZTOWANIE.
Co tydzień inni goście z całej polski pojawią się w naszym nowym barze pop up na pierwszym piętrze rusztowania w ciągu Ulicy Elektryków. Przez cały wakacyjny sezon będziemy palić tam grilla, zawsze w innym wydaniu. Nie raz zjemy wspólny niedzielny brunch. Będziemy gotować rewelacyjne rzeczy opierając się o przepisy z całego świata. Poznajcie nowy projekt, który realizujemy wspólnie z marką Monkey Shoulder.