KOLACJA SYLWESTROWA W GALERII 63
GALERIA 63
MENU
Przystawka / Appetizer
Serowe ptasie mleczko z czekoladą aromatyzowaną chili
Cheese marshmallow with chocolate flavored chili
Zupa / Soup
Kremowa zupa z zielonej soczewicy ze szpinakiem
Green lentils and spinach creamy soup
Danie główne / Main Course
Polędwiczka wieprzowa pieczona w cieście francuskim na sosie z redukowanego porto, podana z ziemniakami duchess i pure z topinamburu
Pork loin backed in French pastry with reduced port sauce served with duchess potatoes and Jerusalem artichokes puree
Lub / or
Polędwiczka z dorsza pieczona z gratin ziemniaczanym aromatyzowanym tymiankiem i pure z groszku skropiona oliwą bazyliową
Cod backed with potatoes gratin flavored thyme and peas puree topped with Basil oil
Deser / Dessert
Ciastko czekoladowo - kawowe z gorącymi malinami
Chocolate - coffee cake with hot raspberries
Napoje / Drinks
Wino hiszpańskie deBeroz Bianco Joven 2013 0,25l/os
Spanish wine deBeroz Bianco Joven 2013 0,25l/pp
Woda mineralna podawana w karafkach, serwowana z cytryną i miętą 0,25l/os
Mineral water served with peppermint leafs and lemon 0,25l/pp
Kieliszek wina musującego o północy
Flute of sparkling wine
Rezerwacje:
Galeria 63 Restaurant & Club
www.galeria63.pl
info@galeria63.pl
tel. 58 342 88 88
mob. 601 642 858
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.