Seniorzy są dla nas bardzo ważni, przede wszystkim są skarbnicą wiedzy i niosą ze sobą piękne historie. Podczas warsztatów przygotujemy nowe propozycje dań z ogólnie dostępnych produktów na rynku. Przekonani jesteśmy, że nowe potrawy zagoszczą w wielu domach i całe rodziny będą czerpały radość z nowych doznać smakowych.
Na warsztatach skupimy się na walorach zdrowotnych i nauczymy nowych technik gotowania. Wyznajemy zasadę, że cale życie się uczymy. Liczymy na wymianę doświadczeń, ciekawi jesteśmy również Waszych sekretów kulinarnych.
Przygotujemy:
- zupa krem z porów i ziemniaków z chipsami z bekonu)
- rybę (soczysty kawałek łososia z zapiekanymi wędzonymi ziemniakami z sosem bearnaise i sałatą z kopru włoskiego, jabłek i orzechów)
- deser (sezonowe owoce zapiekane pod migdałową kruszonką z domowymi lodami)