stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Serce do garów

Po raz kolejny dziesięciu trójmiejskich szefów kuchni połączy swoje siły i wspólnie przygotuje Kolację. Ich celem jest dzielenie się smakiem i kulinarną pasją, ale przede wszystkim integrowanie tutejszych Szefów Kuchni i promowanie trójmiejskiej gastronomi.

7-daniowe autorskie menu przygotowane na oczach widzów stworzą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Marcin Popielarz, Damian Mazurowski, Paweł Wątor, Przemysław Woźny, Tomasz Koprowski, Sławomir Hahn, Paweł Stawicki oraz zaproszeni goście: Szef kuchni w Bukovina Resort w Bukowinie Tatrzańskiej Sylwester Lis oraz Patryk Szczepański - trójmiejski cukiernik i właściciel firmy szkoleniowo-doradczej Pure Sugar.

Szefowie zachęceni sukcesem naszych Kolacji, które za każdym razem cieszą się ogromnym zainteresowaniem, ponownie stawią się w kuchni Stadionu i zadowolą podniebienie najbardziej wymagającego Gościa. Na miejscu będzie można również spróbować lokalnych specjałów - sery, ryby, warzywa i owoce, regionalne piwo. Impreza, jak zawsze, odbywać się będzie w ramach Projektu "Serce do garów" a tym razem wspierać będzie Kampanię Społeczną "Odważni Wygrywają - profilaktyka raka jądra".

W trakcie wydarzenia odbędą się też dwa cykle licytacje, podczas których goście będą mogli wylicytować m.in. spersonalizowaną bluzę kucharską, specjalistyczny nóż, pobyty w ciekawych miejscach, zwiedzanie Browaru, skrzynka piwa, Kolację przygotowaną przez Szefa czy weekend z ekskluzywnym autem.

Oprawę muzyczną jak co roku zapewni trójmiejska wokalistka Islet.

Bilety można nabyć w restauracjach: Petit Paris, Fino, Biały Królik, Restauracja
Kubicki, Eliksir.

Tymczasem zapraszamy do rezerwacji i zakupu miejsc pod emailem:
sercedogarow@gmail.com
Cena kolacji - 280 zł/ os.
Data: 16.11.2019
godz 18.00-23.00,

Miejsce: Stadion Energa
Wszelkich informacji udziela:
Koordynator Kolacji Beata Abramowska,
telefon 503 122 182,
e-mail: sercedogarow@gmail.com

Przeczytaj także