stat
Data: 22.11.2024
Godz.: 18:00 - 22:00
Adres: ul. Chrzanowskiego 11 (wejście od Szymanowskiego), 80-278 Gdańsk
Prowadzący: Asia Banad - Posypane
Cena: 380 zł
Zapraszamy na słodko- słone warsztaty z Asią Banad- twórczynią bloga POSYPANE. 

Asia Banad jest ambasadorką świętowania codziennych, małych momentów. Uwielbia odtwarzać klasyczne przepisy i tworzyć z nich słodkie dzieła sztuki. Jest również autorką popularnego newslettera Wypiekoterapia oraz prowadzącą podcast Niech jedzą ciastka!. W swoich przepisach zachęca do celebrowania prostoty i codziennych radości. 

Sama o sobie mówi Cukiernica ale na potrzeby warsztatów, Asia stworzyła specjalne słodko słone menu, pełne rozgrzewających smaków, wprost idealnych na jesienno- zimowe wieczory.

Razem z Asią przyrządzisz:
Kremową burratę  podaną z ostrym sosem chili na bazie miodu i octu balsamicznego, do której idealnie pasują karmelizowane figi i chrupiące migdały.
Aromatyczny krem z pieczonego topinamburu  wzbogacony o oliwę truflową i chipsy z chorizo, które nadają daniu głębi i wyrazistego smaku.
Pierogi z kaczką confit  podana z suszoną śliwką i z sosem na bazie czerwonego wina. W wersji bezmięsnej ugotujemy wegańskie pierogi ruskie.
Przypalaną Pavlovą  miękką i puszystą, z kremem mascarpone, podaną ze śliwkami, słonym karmelem i chrupiącymi sezamkami.


Rezerwuj już dziś!
Więcej informacji:

tel. (5732-83-70
e-mail: gdansk@fine-wine.pl
Możesz też przyjść i dowiedzieć się wszystkiego na miejscu.
Fine Wine Gdańsk
ul. Chrzanowskiego 11 - budynek HIRO, parter
80-278 Gdańsk
 
>> ILOŚĆ MIEJSC JEST OGRANICZONA<<

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    380 zł
Bilety można zakupić:
- osobiście w salonie
- dzwoniąc pod nr 882 848 325 lub pisząc na maila gdansk@fine-gdansk.pl