Hotel Amber organizuje zabawę sylwestrową, która odbędzie się na dwóch piętrach hotelu.
Dwa niezależne parkiety taneczne będą obsługiwane przez dwóch DJ'ów. Pomiędzy parkietami będzie można się swobodnie przemieszczać.
Uczestnicy imprezy mogą liczyć na znakomite dania gorące podanie w formie bufetu, a także szeroki wybór zimnych zakąsek, bufet słodkości oraz napoje zimne i gorące.
Dla każdej pary w cenie wejściówki przewidziano pól litra wódki Wyborowej lub butelkę wina.
Po północy przewidziano podanie kolejnych ciepłych dań.
Szczegółowe menu znajduje się poniżej.
Cena imprezy 500 zł za parę.
Start g. 20.
Warunkiem uczestnictwa w zabawie sylwestrowej w hotelu Amber jest zapłata pełnej kwoty za bilet do dnia 24-go grudnia.
Rezerwacje oraz dodatkowe informacje pod numerami telefonów:
534808604, 510046505
ZapraszamyBUFET CIEPŁYBorowikowa satysfakcja
Polewka chrzanowa z pieczonym schabem
Eskalopki z indyka duszone w sosie pomarańczowym
Zrazy z rostbefu a'la Potocki w sosie z czerwonego wina
Udko z kaczki faszerowane bakaliami podane na flambirowanych jabłkach
Okoń nilowy w sosie lemonkowo-maślanym w duecie warzywnego kus-kusu
DODATKIGnocchi szpinakowe z klarowanym masłem
Rozetki ziemniaczane
Bukiet warzyw z okrasą z prażonego słonecznika
Brukselka z bułka i masełkiem
Kruche sałaty z babcinego ogródka z vinegretem
ZAKASKIRoladka z piersi kukurydzianej z suszonymi pomidorami i wędzoną śliwką
Comber z królika faszerowany orzechami
Terina wołowa z borowikiem
Tortilla z plejadą sałat, warzyw i sera feta
Półgęsek wędzony ułożony na liściach szpinaku w duecie salsy malinowo- jabłkowej
Pasztet z dzika w cieście francuskim z marynowanymi kurkami
Śledź po Gdańsku otulony korniszonem
Terina z łososia z szpinakiem muśnięta winną galaretką
Łosos Grawlax podany w kieliszkach z rukolą i balsamico
Sałatka z krewetkami, awokado, jajem przepiórczym,paprykowym trio,ananasem i cytrusami
Sałatka z Chorizio z pieczarkami, grillowanymi warzywami i fetą
Kruche sałaty z wędzonym bekonem, kurczakiem, grzankami i sosem z anchowies
Sosy zimne, pieczywo bankietowe
BUFET SŁODKOŚCI
Mini donaty
Shoty owocowe
Musy smakowe
Ciasta z domowego wypieku
PO PÓŁNOCY
Golonki faszerowane z grzybami i kaszubskimi warzywami
Rogout z policzków wołowych
Risotto z pęczku z bekonem doprawiane majerankiem
Kluseczki 'chice' z parmezanem ,masłem i natką pietruszki
NAPOJE
Kawa-Herbata b/o
Sok owocowy-Woda mineralna z miętą i cytryną b/o
Wódka 0,5l / 2 osoby (wymienne na butelkę wina)