Lekki, zwiewny, aromatyczny i kuszący powiew wiosny w nowym menu, stworzonym przez szefa kuchni Tomasza Koprowskiego, z myślą o celebracji wyjątkowych chwil. Odkryj doskonały smak niesamowicie urzekających dań i poczuj wykwintną wiosnę.
Smak wiosny w Sofitel Grand Sopot - kolacja degustacyjna w towarzystwie koniaków Rémy Martin
Pierogi / Remy Martin VSOP
Ośmiornica, homar, szafran, ryby bałtyckie, rzeżucha
Foie gras / Remy Martin Accord Royal 1738
Terrina, makaroniki, brioche, maliny
Szczaw / -
Prażona cebula, ogórek, jajko przepiórcze
Filet z halibuta / Tattinger Champagner
Szpinak, pomidory, słodki ziemniak, oliwki, cytryna, młody groszek
Pierś z kaczki / Remy Martin Coeur de Cognac
Czarna soczewica, maliny, niebieska kapusta, młoda marchew, fiołek
Sernik z gruszką / Remy Martin XO
Palone masło, pomarańcza, czekolada, lody gruszkowe, ciasto francuskie
Dekonstrukcja tarty cytrynowej / -
Cytryna, trawa żubrowa, miód akacjowy, płatki złota
Kolacja odbędzie się
20 kwietnia 2017 roku o godzinie 18:00.
Cena150 PLN za osobę (woda, herbata, kawa wliczone w cenę)
RezerwacjeE-mail: H3419-FB2@sofitel.com
Tel.: 58 520 60 71
(liczba miejsc ograniczona)