stat
Impreza już się odbyła

Gdańsk jest miastem, które żyje swoją historią, dlatego w naszej restauracji chcemy ożywiać jego kulinarne dziedzictwo. W Ducha 66 wierzymy, że by w pełni poczuć ducha miejsca trzeba nie tylko zobaczyć, usłyszeć i poczuć, ale także posmakować tego co ma ono do zaoferowania.

sie 23

sobota, g. 10:00 - 16:00

Gdynia,
Wstęp wolny
paź 20

poniedziałek, g. 18:00

bilety 440 zł
Dlatego chcemy Państwa zaprosić do odkrywania Smaków Gdańska, które będzie można skosztować podczas wyjątkowej kolacji komentowanej.

Wszystkie dania serwowane tego wieczoru będą inspirowane przepisami zawartymi w albumie kulinarnym Smaki Gdańska odtworzone na podstawie XIX-wiecznej Gdańskiej książki kucharskiej w nowej odsłonie opisały i zilustrowały Aleksandra Kucharska i Katarzyna Fiszer ku uciesze kolejnych pokoleń smakoszy, którego premiera już niedługo. W trakcie spotkania autorki opowiedzą o pomyśle i procesie powstania książki, będzie także możliwość takową zakupić.

Historyczne potrawy skomponowane w autorskie menu zdefiniuje na nowo szef kuchni Bartosz Ratkowski.

Rezerwacja: 531-154-526
Cena: 199 zł

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.