Smaki jesienny Kaszub! Czyli kolacja komentowana w Hotelu Kozi Gród przygotowana przez Szefa Kuchni Piotra Strzelczyka!
Prowadzący:Piotr Strzelczyk posiada aż 22 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej, które zdobywał za równo w kraju jak i za granicą.
Doświadczenie zdobywał m.in. w Norwegii, Szwajcarii i USA, pracując w międzynarodowym zespole w alpejskich kurortach narciarskich, restauracjach, hotelach oraz statkach pasażerskich. Jego ścieżka kariery zawodowej rozpoczęła się na najniższym poziomie w zawodzie i doprowadziła do pozycji Szefa Kuchni.
Piotr Strzelczyk jednocześnie zarządza własną firmą konsultingową, pomagając restauratorom otwierać i prowadzić restauracje z poziomu zarządzania.
Współpracuje z międzynarodowym portalem dla prywatnych Szefów Kuchni "Take a Chef" gdzie
gotuję prywatnie w rezydencjach w kraju i za granicą. Współpracuję również ze szkoła gastronomiczną gdzie przygotowuje młodzież do zawodu.
Aromatyczny smak jesieni w zachwycającym i doskonale skomponowanym menu autorstwa Szefa Kuchni Piotra Strzelczyka zaskoczą Gości Restauracji Hotelu Kozi Gród podczas kolacji komentowanej, która odbędzie się już w listopadzie.
Nowe jesienne dania w wykwintnej odsłonie serwowane będą w towarzystwie odpowiednio wyselekcjonowanych win i muzyki na żywo.
Wszystko to podczas premiery nowej karty restauracyjnej Hotelu Kozi Gród!