stat

Smaki jesienny Kaszub - kolacja komentowana

Smaki jesienny Kaszub! Czyli kolacja komentowana w Hotelu Kozi Gród przygotowana przez Szefa Kuchni Piotra Strzelczyka!

lut 3

wtorek, g. 18:00

Gdańsk Stare Miasto, Korzenna 33, przed...
bilety 30-50 zł
mar 13-15

piątek - niedziela, g. 12:00

Pomlewo,
bilety 1699 zł
Prowadzący:
Piotr Strzelczyk posiada aż 22 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej, które zdobywał za równo w kraju jak i za granicą.

Doświadczenie zdobywał m.in. w Norwegii, Szwajcarii i USA, pracując w międzynarodowym zespole w alpejskich kurortach narciarskich, restauracjach, hotelach oraz statkach pasażerskich. Jego ścieżka kariery zawodowej rozpoczęła się na najniższym poziomie w zawodzie i doprowadziła do pozycji Szefa Kuchni.

Piotr Strzelczyk jednocześnie zarządza własną firmą konsultingową, pomagając restauratorom otwierać i prowadzić restauracje z poziomu zarządzania.

Współpracuje z międzynarodowym portalem dla prywatnych Szefów Kuchni "Take a Chef" gdzie
gotuję prywatnie w rezydencjach w kraju i za granicą. Współpracuję również ze szkoła gastronomiczną gdzie przygotowuje młodzież do zawodu.

Aromatyczny smak jesieni w zachwycającym i doskonale skomponowanym menu autorstwa Szefa Kuchni Piotra Strzelczyka zaskoczą Gości Restauracji Hotelu Kozi Gród podczas kolacji komentowanej, która odbędzie się już w listopadzie.

Nowe jesienne dania w wykwintnej odsłonie serwowane będą w towarzystwie odpowiednio wyselekcjonowanych win i muzyki na żywo.

Wszystko to podczas premiery nowej karty restauracyjnej Hotelu Kozi Gród!

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.