stat
Impreza już się odbyła

Śniadanie Wielkanocne

Zapraszamy do rezerwacji stolików na uroczyste śniadanie wielkanocne w naszej restauracji. Szef Kuchni Mariusz Szymichowski przygotował wyjątkowe menu.

paź 5

sobota, g. 12.00

Gdańsk,
Wstęp wolny
gru 25

środa, g. 13:30

Sopot,
bilety 380 zł
Menu:
Dania gorące:

- pieczona biała kiełbasa
- jajecznica na kurkach
- żurek wielkanocny z grzybami

Dania zimne:
- rolada z udźca indyczego z selerem naciowym i żurawiną
- galantyna z kurczaka z nutą auszpiku
- pieczeń z karkówki z czatnejem śliwkowym
- tarta porowa z serem lazur
- jajka faszerowane na trzy sposoby
- pasta jajeczna z pieczarkami
- pasta z wędzonej makreli
- półmisek wiejskich wędlin
- deska serów garnirowana orzechami i owocami
- pstrąg w auszpiku
- pasztet z dzika z leśnymi grzybami i żurawiną
- pstrąg w auszpiku
- śledzik na dwa sposoby
- śledzik babuni
- sałatka brokułowa z kurczakiem i prażonymi pestkami słonecznika
- krewetki na sałacie rzymskiej z cytrynowym winegretem
- sałatka tradycyjna (jarzynowa)
- konfitury z naszej spiżarni
- pieczywo

Desery:
- pascha wielkanocna
- paterki domowych wypieków
- owoce

Napoje:
- kawa, herbata, soki, woda mineralna

Rezerwacja:
+48 667 120 000
recepcja@hotelspichrz.com.pl