Zapraszamy do rezerwacji stolików na uroczyste śniadanie wielkanocne w naszej restauracji. Szef Kuchni Mariusz Szymichowski przygotował wyjątkowe menu.
Menu:
Dania gorące:- pieczona biała kiełbasa
- jajecznica na kurkach
- żurek wielkanocny z grzybami
Dania zimne:- rolada z udźca indyczego z selerem naciowym i żurawiną
- galantyna z kurczaka z nutą auszpiku
- pieczeń z karkówki z czatnejem śliwkowym
- tarta porowa z serem lazur
- jajka faszerowane na trzy sposoby
- pasta jajeczna z pieczarkami
- pasta z wędzonej makreli
- półmisek wiejskich wędlin
- deska serów garnirowana orzechami i owocami
- pstrąg w auszpiku
- pasztet z dzika z leśnymi grzybami i żurawiną
- pstrąg w auszpiku
- śledzik na dwa sposoby
- śledzik babuni
- sałatka brokułowa z kurczakiem i prażonymi pestkami słonecznika
- krewetki na sałacie rzymskiej z cytrynowym winegretem
- sałatka tradycyjna (jarzynowa)
- konfitury z naszej spiżarni
- pieczywo
Desery:- pascha wielkanocna
- paterki domowych wypieków
- owoce
Napoje: - kawa, herbata, soki, woda mineralna
Rezerwacja:
+48 667 120 000
recepcja@hotelspichrz.com.pl