stat
Impreza już się odbyła

Specjalista Cateringu

sie 10-11

sobota - niedziela, g. 11:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
paź 13

niedziela, g. 18:00 -21:00

Sopot,
bilety 249 zł
Kup bilet
KURS SPECJALISTA CATERINGU
Celem kursu jest przygotowanie specjalistów w usługach cateringowych. Uczestnycy kursu oprócz zajeć praktycznych tj. uczestnictwa w tworzeniu i realizacji praktycznej usługi cateringowej, pozyskują wiedzę w tworzeniu działań marketingowo-sprzedażowych produktu cateringowego

Proponowane przedmioty:
1. Zarządzanie produktem cateringowym - proces obsługi klienta;
2. Istota marketingu i sprzedaży w usługach cateringowych;
3. Praktyczne zajęcia z zakresu usług cateringowych;

Kurs będzie realizowany pod warunkiem zgłoszenia min 13 uczestników.

Zapisy:

Osobiście w Wyższej Szkole Turystyki i Hotelarstwa - Biuro Obsługi Dydaktyki, p. A-08 lub telefonicznie (informacja) telefon (58) 520-26-14 w. 131; Tel. 58 345-41-82 l

Ewa Bieluń - Biuro Obsługi Dydaktyki
poniedziałek-piątek - godz. 8.30-15.30

e-mail: ewa.bielun@wstih.pl

Koszt kursu - 500 zł