Spotkania świateczne Wielkanoc 2010
Wielkanocne śniadanie, świąteczny poczęstunek, wyborne słodkości i wiele innych... to wszystko specjalnie dla Państwa w skromnych progach naszej Restauracji lub w wybranym przez Państwa miejscu przygotuje
Szef Kuchni Hotelu Bartan Sławomir Sieg.
Propozycje menu świątecznego w formie bufetu (od 25 osób):
Menu I już od 40 zł/os. netto
Barszcz biały z jajkiem
Jajka faszerowane wędzonym łososiem i smakowymi pastami
Szynka biała z ćwikłą
Pieczona biała kiełbasa z sosem chrzanowym
Ciepłe bułeczki, masło smakowe
Babka drożdżowa, mazurki świąteczne
Kawa, herbata 200 ml
Sok owocowy 200 ml lub lampka wina białego lub czerwonego 200 ml
Menu II już od 40 zł/os. netto
Barszcz biały z jajkiem
Jajka faszerowane wędzonym łososiem i smakowymi pastami
Szynka biała z ćwikłą
Pasztet z marynowanymi kurkami
Ciepłe bułeczki, masło smakowe
Mazurki świąteczne, sernik wiedeński
Kawa, herbata 200 ml
Sok owocowy 200 ml lub lampka wina białego lub czerwonego 200 ml
Menu III już od 70 zł/os. netto
Jajka faszerowane na różne sposoby
Fantazje rybne (śledzik w sosie z migdałami i rodzynkami,
wędzony łosoś z musem chrzanowym, pstrąg w galarecie)
Ciepłe bułeczki, ćwikła, chrzan
Pieczona biała kiełbasa z sosem chrzanowym
Sałatka świąteczna- jarzynowa
Barszcz biały z jajkiem
Babki wielkanocne, mazurki, makowiec z lukrem i rodzynkami
Kawa, herbata 200 ml
Wino białe lub czerwone 100 ml lub sok owocowy 200 ml
Menu IV już od 90 zł/os. netto
Fantazje rybne (śledzik w sosie z migdałami i rodzynkami,
wędzony łosoś z musem chrzanowym, pstrąg w galarecie)
Ciepłe bułeczki, ćwikła, chrzan
Półmisek pasztetów i rolad mięsnych
Sałatka świąteczna- jarzynowa
Pieczona pierś z indyka w sosie z bakaliami
Biała kiełbasa z sosem chrzanowym
Roladki rybne w sosie kaparowym
Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem
Babki wielkanocne, mazurki, makowiec z lukrem i rodzynkami
Kawa, herbata 200 ml
Wino białe lub czerwone 100 ml lub sok owocowy 200 ml
Jeśli nie możecie być Państwo Gośćmi naszej restauracji oferujemy nasze usługi cateringowe w siedzibie Państwa Firmy lub innym wskazanym miejscu. Usługa cateringowa jest dodatkowo płatna 25% wartości usługi.
Serdecznie zapraszamy na polską gościnę w najlepszym wydaniu!
Informacje i zamówienia:
Katarzyna Bolda
tel. (58) 323 99 08, fax (58) 323 99 01
e-mail: k.bolda@hotelbartan.pl