stat
Impreza już się odbyła

Spotkania wigilijne oraz catering świąteczny

Wigilie firmowe

Zapraszamy Państwa do organizacji firmowego spotkania wigilijnego w Restauracji Bursztynowej w Hotelu Bartan na Wyspie Sobieszewskiej lub w siedzibie Państwa Firmy. Niech to wydarzenie będzie dla Państwa pracowników chwilą wytchnienia i wzajemnej radości z oczekiwania na Święta Bożego Narodzenia.
Na ten uroczysty dzień nasz Szef Kuchni przygotuje dla Państwa specjalne menu świąteczne. Staropolska wieczerza wigilijna składać się będzie ze wszystkiego co w polu, sadzie, wodzie, lesie i ogrodzie, czyli tradycyjnych potraw kuchni polskiej przyrządzanych na Wigilię.

Propozycje menu wigilijnego w formie bufetu:
Menu I:
- fantazje rybne (śledzik Belveder, łosoś z avocado, filet z karpia marynowanego w sosie balsamicznym, pstrąg w galarecie)
- półmisek pasztetów i rolad mięsnych
- sałatki wigilijne
- barszczyk czerwony z pasztecikiem
- pierogi z kapustą i grzybami
- pierogi z mięsem z okrasą
- makowiec królewski, piernik tradycyjny
Cena od osoby: 70 zł netto (przy minimum 20 osobach)

Menu II:
- fantazje rybne (śledzik Belveder, łosoś z avocado, filet z karpia marynowanego w sosie balsamicznym , pstrąg w galarecie)
- półmisek pasztetów i rolad mięsnych
- sałatki wigilijne
- zupa z borowików lub barszczyk czerwony z pasztecikiem
- pierogi z kapustą i grzybami
- pierogi z mięsem z okrasą
- indyk z bakaliami podany w całości lub szynka Podkomorzego z ziemniakami po polsku i buraczkami serwowane przez Szefa Kuchni
- makowiec królewski, piernik tradycyjny
Cena od osoby: 95 zł netto (przy minimum 20 osobach)

Propozycje menu wigilijnego serwowanego:
Menu I:
Przystawka: Śledzik Belvedere
Danie I: Barszczyk czerwony z uszkami
Danie główne: Indyk z bakaliami podany z kluseczkami francuskimi i kapustą zasmażaną
Deser: Makowiec królewski
Kawa, herbata na życzenie
Cena od osoby: 60 zł netto

Menu II:
Przystawka: Talerz rybaka: ryba w galarecie, wędzona i marynowana
Danie I: Zupa grzybowa z kluseczkami
Danie główne: Szynka Podkomorzego podana z ziemniakami po polsku i buraczkami zasmażanymi
Deser: Suflet czekoladowy
Kawa, herbata na życzenie
Cena od osoby: 75 zł netto

Menu III:
Przystawka zimna: Fantazje rybne
Przystawka ciepła: Trio pierogowe
Danie I: Zupa grzybowa
Danie główne: Szynka Podkomorzego podana z ziemniakami po polsku i buraczkami zasmażanymi lub Golonki na trzy sposoby
Deser: Sernik królewski
Kawa, herbata na życzenie
Cena od osoby: 85 zł netto

Delikatne dźwięki kolęd i wzruszających pastorałek uprzyjemnią spotkanie wigilijne. Serdecznie zapraszamy na polską gościnę w najlepszym wydaniu.

Informacje i zamówienia:
tel. (58) 323 99 06, fax (58) 323 99 01, e-mail: hotel@hotelbartan.pl


* podane ceny dotyczą spotkań w restauracji hotelowej. W przypadku cateringu we wskazanym miejscu doliczana jest obsługa cateringowa.