stat
Impreza już się odbyła

Steki jeszcze lepsze niż dotychczas? Zapraszamy na spotkanie, które odkryje tajniki sezonowania mięsa i przyrządzania z niego steków. Poznasz działanie urządzeń do sezonowania mięsa i potężnego pieca do grillowania steków oraz techniki ich przyrządzania.

lis 22

sobota, g. 12:00 - 13:30

Wstęp wolny
wymagana rezerwacja

lis 29

sobota, g. 10:00 - 15:30

Gdańsk,
bilety 40 zł

Czego się dowiem na Super Dry Event?

Sezonowanie mięsa z czym to się je?

Nasi eksperci nauczą Cię jak prawidłowo przyrządzić steka. Dowiesz się czym jest czapa i jak wykorzystać ubytek z wysezonowanego mięsa. Przedstawimy pomysł na urozmaicenie wyglądu Twojej restauracji: szafy do sezonowania mięsa / piece grillowe Grafen.

Food cost - dlaczego to się opłaca?

Wstęp wolny - ilość miejsc ograniczona.
Zarejestruj się: https://grafen.com/kalendarz-super-dry-event/

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

Wstęp wolny - ilość miejsc ograniczona.
Zarejestruj się: https://grafen.com/kalendarz-super-dry-event/