stat
Impreza już się odbyła

Kuchnia sportowca - biegacza - superfoods, a może dla tych na diecie wegańskiej lub wegetariańskie? Jednym słowem są to warsztaty dla każdego kto lubi jeść zdrowo, smacznie, a przy tym uprawia sport lub dopiero zaczyna. Przygotujemy słynny hawajski Poke Bowl, zupę z kaczki, czy energetyczną miskę Acai, którą często Jada Tomek przed długim, wyczerpującym treningiem.

sie 14

środa, g. 18:00

bilety 450 zł

24 czerwca - 1 września 2024, g. 11:00

Gdańsk,
bilety 25 zł
ulgowy 20 zł
Jest to idealny pierwszy krok to tego, aby coś zmienić, poznać nowe smaki. Superfoods to popularne produkty naładowane ekstremalnie zdrowymi wartościami odżywczymi. Oczywiście nie sprawiają od razu cudów, ale warto je poznać. Superfoods to równiez potrawy, które zachowują wartości odżywcze, a przy tym są smaczne i może je jeść na co dzień. Dla Tomka taka kuchnia, takie potrawy to te po których czuję się najlepiej i wiem, że mogę biec dalej. Sam biega maratony oraz Triatlon, a niespełna jeszcze kilka lat temu łapałem zadyszkę po 200 metrach. Pamiętajcie, jeśli chcecie coś zmienić to zacznijcie od dzisiaj. Żyjecie po to, aby jeść a nie jesz, aby żyć. Wasze ciało może więcej niż podpowiada Wam umysł.

Przygotujemy:
- Pudding chia z mango
- Miska Acai
- Poke Bowl (łosoś po hawajsku)
- zupa z kaczki z makaronem ryżowym
- Power Quinoa
- ananas w tempurze w ciemną czekoladą

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    290 zł