stat
Impreza już się odbyła

Surf and turf to określenie potraw, które łączą które idealnie łączy w sobie owoce morza oraz mięso.Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.

lis 8-9

sobota - niedziela, g. 10:00 - 19:00

Sopot
Wstęp wolny
wymagana rezerwacja

lut 13-15

piątek - niedziela

Gdańsk,
Przygotujemy
- tatar wołowy ze świecy z tuńczykiem i piklami
- zapiekane ostrygi z guanciale
- wolno pieczony boczek wieprzowy z ośmiornicą z chipsami ze skóry łososia
- kraby soft shell w tempurze ze stekiem wołowym
- risotto z tuszem z sepii i faszerowane kalmary baby z chirozo fasolą
- łosoś z purre z batatów i jagnięcina z kruszonką miętową

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    320 zł