stat
Impreza już się odbyła

Dzieci podczas warsztatów poznają podstawy sztuki kulinarnej i cieszą się doskonałymi smakami. Dla nas kuchnia to międzynarodowy język, który ułatwia obcowanie ze światem. Wspólne przygotowywanie potraw to poszerzanie horyzontów kulinarnych i świetna zabawa.

maj 20

wtorek, g. 11:00

Online
Wstęp wolny
cze 1

niedziela, g. 10:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 6-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

Tym razem zabieramy dzieci do Japonii, razem przygotujemy i skomponujemy sushi maki.

Przygotujemy

Sushi Maki
- z łososiem świeżym i wędzonym
- z ogórkiem i sezamem
- z marynowaną tykwą (Kampyo)
- ze słodkim omletem (Tamago)
- z awokado
- z krewetkami gotowanymi (Ebi)

Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 6-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

Informacja o biletach