stat
Impreza już się odbyła

Świąteczne Bufety Rodzinne

Wyjątkowe Świąteczne spotkania rodzinne w niezapomnianej atmosferze. Pełne tradycyjnych oraz nowoczesnych, ale zawsze doskonałych smaków! Zobacz jakie pyszności na Ciebie czekają!

w każdy piątek (do 26.04), g. 18:00 - 22:30

Sopot,
maj 5

niedziela, g. 12:00 - 16:00

Sopot,
https://bit.ly/BufetySwiateczne2018

W programie:
• Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
• Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00

MENU
25 GRUDNIA 2018


Przystawki zimne

Polędwica wieprzowa w ziołach z salsą szczypiorkową i suszoną śliwką.
Pieczony pasztet z gęsiny podany z sosem chrzanowym.
Deska wędlin dojrzewających i kiełbas z domowymi piklami i żurawiną.
Deska zagrodowych serów z figami, suszonymi morelami i czerwonymi winogronami.
Marynowany łosoś w burakach i koprze z kwaśną śmietaną.
Pieczywo i masło
Bufet sałatkowy

Śledź w śmietanie z chrupiącym jabłkiem i musztardą francuską.
Sałatka z białej rzepy z piklowanym burakiem, granatem, serem roquefort i prażonymi orzechami.
Sałatka z pieczonej dyni piżmowej z gęsiną, gotowaną gruszką i olejem lnianym.
Dania gorące

Barszcz czerwony z pasztecikiem.
Pieczony dorsz w porach i śmietanie.
Wolno pieczona wołowina w sosie chrzanowym.
Eskalopki wieprzowe w sosie demi-glace z pastą z trufli.
Pierogi z kapustą i grzybami podane z karmelową cebulą i pietruszką.
Duszona kapusta kwaszona ze śliwkami i borowikami.
Domowe kopytka z masłem tymiankowym.
Gotowana brukselka z palonym masłem.
Bufet deserowy

Domowy sernik wiedeński z wanilią.
Makowiec z bakaliami i orzechami włoskimi.
Tort bezowy z kremem chałwowym.
Owoce krojone
Bakalie
Napoje

Kompot z suszu
Soki owocowe
Woda mineralna
Kawa lub herbata
Karafka wina 0,5l na parę

26 GRUDNIA 2018
Przystawki zimne

Polędwica wieprzowa w ziołach z salsą szczypiorkową i suszoną śliwką.
Pieczony pasztet z gęsiny podany z sosem chrzanowym.
Deska wędlin dojrzewających i kiełbas z domowymi piklami i żurawiną.
Deska zagrodowych serów z figami, suszonymi morelami i czerwonymi winogronami.
Marynowany łosoś w burakach i koprze z kwaśną śmietaną.
Pieczywo i masło
Bufet sałatkowy

Śledź w śmietanie z chrupiącym jabłkiem i musztardą francuską.
Sałatka z białej rzepy z piklowanym burakiem, granatem, serem roquefort i prażonymi orzechami.
Sałatka z pieczonej dyni piżmowej z gęsiną, gotowaną gruszką i olejem lnianym.
Dania gorące:

Barszcz czerwony z pasztecikiem.
Smażony sandacz z gotowanym jarmużem i kurkami.
Karczek wołowy duszony w sosie borowikowym.
Policzki wieprzowe w sosie własnym.
Pierogi z kapustą i grzybami podane z karmelową cebulą i pietruszką.
Gotowane ziemniaki z masłem i koprem.
Puree z łuskanego grochu.
Duszona kapusta kwaszona ze śliwkami i borowikami.
Bufet deserowy:

Domowy sernik wiedeński z wanilią.
Makowiec z bakaliami i orzechami włoskimi.
Tort bezowy z kremem chałwowym.
Owoce krojone
Bakalie
Napoje

Kompot z suszu
Soki owocowe
Woda mineralna
Kawa lub herbata
Karafka wina 0,5l na parę

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    120 zł
  • Bilet ulgowy
    60 zł
CENA: 120 ZŁ / OSOBA
Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.

Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 60 zł, od 9 lat - 120 zł

Rezerwacja: tel. 58 55 55 904 / 845, restauracja@hotelrezydent.com.pl