stat
Impreza już się odbyła

Świąteczne wypieki w nowej odsłonie - warsztaty kulinarne

Tym razem Iza wprowadzi uczestników warsztatów w świat świątecznych wypieków. Nietypowe wypieki jakie razem przygotujemy na pewno będą bardzo ciekawym urozmaiceniem naszych świątecznych stołów. Wszyscy uczestnicy będą mieli możliwość krok po kroku odkrywać tajemnicę strudla z marcepanem i jabłkami czy ciasta bananowego z daktylami.Podczas warsztatów Iza zdradzi Wam sekrety swoich wypieków i udzieli cennych wskazówek, które pozwolą na swobodne wypiekanie w domowym zaciszu. Bez wątpienia nowe podejście do wypieków jakie prezentuję Iza spowoduję, że Wasza kuchnia zmieni swoje oblicze.

paź 16

środa, g. 09:00

bilety 299-799 zł
ulgowy 99 zł
Kup bilet

16 - 30 października 2024, g. 10:00

Gdańsk Nowy Port, Strajku Dokerów 5
Wstęp wolny
Co wypieczemy:
pierniczki świąteczne
strudel z marcepanem i jabłkami
ciasto bananowe
ciasto czekoladowe z wiśniami bez mąki

Kto prowadzi:
Iza Naczk
Nie posiada strony internetowej, ani firmowego facebooka. Nie powiesiła nad drzwiami szyldu i nie stworzyła logo. Nie pisze się o niej także na łamach popularnych trójmiejskich pism, a Jej nazwiska nie uraczycie na tysiącu pudełek, serwetek, czy ulotek. Izabela Naczk to "produkt" deficytowy i niezwykły. To kulinarna kosmitka, której na rozgłosie nie tylko nie zależy, ale która z pełną świadomością chowa się przed całym "celebryckim" zgiełkiem. Swą pracownie ulokowała na sopockim Brodwinie, gdzie, wraz ze swoimi pomocnikami, piecze ciasta. I nie byłoby w tym nic niezwykłego, gdyby nie fakt, że wypieki poza powalającym smakiem i wyglądem, nie zawierają żadnych sztuczności. Wszystkie produkty używane przez Izę są wysokiej jakości, pozostając przy tym w pełni naturalnymi. To właśnie Jej specjały zjadamy przy kawie w wybranych trójmiejskich kawiarniach lub restauracjach. . Po Jej ciasta przyjeżdżają restauracje, kawiarnie,gwiazdy i gwiazdeczki trójmiejskich salonów, ale przede wszystkim ci, którym zależy na wyjątkowych doznaniach smakowych. W przeszłości właścicielka Grey and Coffee w gdyńskim Centrum Gemini, w którym po dziś dzień serwowane są Jej ciasta. Architekt - poprostu piecze ciasta. I robi to zawodowo!