Weekend pełen pysznego jedzenia, wina i atrakcji! Ponadto zbiórka pieniędzy na Hospicjum im. św. Wawrzyńca.
Czego się spodziewać?Wpadajcie bez rezerwacji, na start będzie czekać na Was kieliszek prosecco. Przy stoliku amuse-bouche, rozpoczynający kulinarne wrażenia. Zamówić możecie dania z karty lub przygotowane specjalnie na tę okazję set menu, w urodzinowej cenie. Do tego wszystkiego wina w promocyjnej cenie! A na koniec jeszcze mały prezent od nas, ale to niespodzianka!
Brzmi dobrze? Najważniejszy punkt programu: 10% utargu z obu dni oraz wszystkie uzbierane napiwki przekazujemy na Hospicjum im. św. Wawrzyńca w Gdyni. Jedzcie i pijcie w szczytnym celu i zapełnijcie nasze skarbonki po brzegi!
Plan na weekend:-muzyka na żywo
-konkurs, w którym do wygrania będą vouchery o wartości 250 zł/każdy, do wykorzystania w naszej restauracji
-kieliszek prosecco dla wszystkich gości
-amuse-bouche do każdego zamówienia
-3-daniowe autorskie set menu szefa kuchni Patryka Pollaka
-promocyjne ceny na wybrane wina
-prezent-niespodzianka
I oczywiście urodzinowy tort, w niedzielę!