W Nowy Rok swingująco wprowadzi nas Trójmiejska Kapela Swingowa grając największe przeboje Franka Sinatry, Louisa Armstronga i Nat King Cole'a
Menu przygotowane przez szefa kuchni Tomasza Szydzikowskiego:
Przystawka Troć wędrowna marynowana z macerowanym pomidorem , kiszoną czerwoną cebulą , prażoną gruszką w białym winie i chipsem z buraka
lub
Przystawka wegetariańska Pieczone i faszerowane papryczki z warzywami w sosie słodko kwaśnym z marynowaną śliwką
Zupa Krem z topinambura
Lub
Zupa cytrynowa z krewetkami
Danie główne Pierś z gęsi w sosie śliwkowym z zeppelinem , konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiny z kapustą modrą w pomarańczowej koksie
Lub
Labrax pieczony z puree z zielonych warzyw w sosie z szyjek rakowych i pieczonych pomidorów cherry
DeserTorcik z kremem angielskim z filetami z pomarańczy w kokosowym puchu
Lub
Mus czekoladowy z kandyzowanymi owocami w brandy
Rezerwacje:
576 793 066,
503 097 620