SYLWESTER 2014/2015
Będzie nam bardzo miło Powitać z Państwem nadchodzący NOWY ROK.
Bawimy się jak zawsze przy największych przebojach minionych dekad w dość kameralnej ale szampańskiej atmosferze.
SYLWESTROWE MENU
ZUPA:
Krem ze szparagów z bitą śmietaną
DANIE GŁÓWNE:
Pierś z kaczki pod pierzynką pomarańczowo-śliwkową serwowana z puree maślanym i bukietem warzyw blanszowanych.
DESER:
Warstwowy puchar bezowy z musem malinowym i bitą śmietaną
ZIMNE ZAKĄSKI: ( serwowane na stołach)
Półmisek pieczonych mięs z sosem żurawinowym
- karkówka
- rolada drobiowa
- rolada z boczku
Półmisek rozmaitości:
- sałatka jarzynowa w szynce gotowanej
- schab z morelą w galarecie
- tymbaliki z pstrąga
- jajka faszerowane łososiem wędzonym
Tatar wołowy z gniazdem
Pieczywo
W NOCY 1:00
Żurek z białą kiełbaską i jajkiem
SŁODKI BUFET:
Kawa, herbata, ciasto
Napoje:
soki - 1 l /os
wódka - 0,5 l / para
Szampan / 4 os
KOSZT: 180 zł/os
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.